Celebra-ISRAELA-a-murit.-A-fost-găsită-fără-viaţă-în-casă-căzută-în-baie.-CAUZA-mortii-te-va-SOCA

A fost găsită fără viaţă în casă, căzută în baie. CAUZA mortii celebrei ISRAELA te va SOCA

Publicitate

Celebra Israela a murit. Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, în locuința sa, căzută în baie.

Publicitate

Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. Israela avea 70 de ani şi suferea de astm. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

„La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.”, povesteşte Rodica Bucur. Avocata Israelei a sunat imediat la 112. Iar pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri.

Publicitate

După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. „S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie.”

Chiar şi aşa, criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela avea 70 de ani și suferea de astm, care a izolat-o în casă. Femeia de afaceri declara că n-a mai ieşit din locuinţă din septembrie anul trecut.

Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Publicitate

Istraela a şi scris o carte despre violenţa la care a fost supusă de către soţul ei. Pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Avocata a declarat că, şi după divorţ, Israela l-a susţinut financiar pe bărbat. L-a internat şi într-un spital, pentru dezalcolizare. La jumătatea anului trecut, mai bine de două luni.

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...