Adevaratul-motiv-al-despartirii-dintre-Israela-si-Liviu.-El-are-o-problema-intima-asa-s-a-nascut.-Iata-ce-A-RECUNOSCUT-acum-ceva-vreme

Adevaratul motiv al despartirii dintre Israela si Liviu. El are o problema intima, asa s-a nascut. Iata ce A RECUNOSCUT acum ceva vreme

Publicitate

Ultima perioadă din viaţa Israelei Vodovoz a fost una foarte încărcată de evenimente neplăcute. Femeia de afaceri s-a despărţit de Liviu Arteni, după ani la rând în care i-a suportat abuzurile fizice şi psihice.

Publicitate

Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, Israela Vodovoz a recunoscut că problemele din căsnicia cu Liviu au marcat-o profund şi a dezvăluit, cu această ocazie, că acesta avea o problemă de sănătate de care nu a mai vorbit până acum.

“Da, Liviu are o problemă de reproducere de mulți ani, s-a născut cu această indicație. Eu nu ştiu unde este acum”, a spus femeia de afaceri, fără să precizeze însă despre ce afecţiune este vorba.

Publicitate

Israela s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, iar fostul ei sot e negasit. Liviu Arteni nu a putut fi contactat, dupa moartea femeii de afaceri.

Inainte de a divorta de Liviu, Israela a povestit cateva lucruri socante care s-au petrecut in casnicia lor.

“Liviu m-a forţat să facem amor. Mă durea, l-am rugat să facem o pauză. Mă ţinea strâns, până la urmă l-am împins. Am încercat să-l conving să-mi dea drumul.

Totul a durat câteva minute, până am reuşit să ma duc la baie, dar a venit după mine.

Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate, el e axat numai pe imagini, iluzii optice. Toate problemele au început să apară din cauza alcoolului. Eu la capitolul amor nu am fost niciodată deschisă, eram inhibată total.

De oral nici nu s-a pus vreodată problema. Ca să mă vadă Liviu în pielea goală nu am acceptat. Nu numai cu el.

Eu cu primul meu soţ am fost căsătorită 20 de ani, dar nici el nu m-a văzut. Eu sunt o tipă pudică”, a declarat Israela in urma cu un an de zile.

Rodica Bucur, avocata Israelei, a dezvaluit unde va fi inmormantata femeia.

Rodica Bucur a luat legatura cu copiii Israelei care au inceput sa faca pregatirile pentru ca femeia sa fie “repatriata”.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

sfdsdf

A murit cel mai deștept om al lumii… șoc in lume

Stephen Hawking, unul din cei mai cunoscuţi fizicieni şi cosmologi contemporani, profesor la Universitatea Cambridge, ...