Alexandra-este-POLITISTA-iar-in-timp-ce-patrula-A-GASIT-O-POSETA-plina-de-bani.-Ce-A-FACUT-APOI-a-aflat-toata-Politia

Alexandra este POLITISTA iar in timp ce patrula A GASIT O POSETA plina de bani. Ce A FACUT APOI a aflat toata Politia. PAGUBITUL a facut totul PUBLIC. Nimeni nu S-A ASTEPTAT LA ASA CEVA!

Publicitate

Alexandra Iulia Sandulescu este una dintre cele mai frumoase politiste din Romania.

Publicitate

Agentul Alexandra Iulia Sandulescu a ajuns recent in atentia publica dupa ce a gasit o geanta cu bani ratacita de un bucurestean neatent. Frumoasa Iulia s-a trezit cu o scrisoare de multumire din partea pagubitului dar si cu un buchet de flori, mai ales ca suntem in luna cadourilor.

Scrisoarea tanarului a fost publicata pe pagina unui sindicat al politistilor, alaturi de imaginea tinerei agente.

Publicitate

Cea mai frumoasa politista din Bucuresti a primit multumiri publice

„Buna ziua, ma numesc S.A. si impreuna cu iubita mea, A.D. am dori sa ne exprimam multumirile fata de sectia 19 din Bucuresti. In data de 4.03.2018, in jurul orei 23:20 ne-am intors din Tg Mures si am parcat masina pe strada D. nr 7.

Datorita neatentiei am uitat poseta iubitei pe plafonul masinii. In poseta se aflau toate actele ei, un telefon de ultima generatie si 900 lei insemnand aproape jumatate din chiria ce urma sa o platim in ziua urmatoare. A trecut o jumatate de ora pana am realizat ca poseta lipseste, moment in care am luat telefonul sa sun la politie. Spre surprinderea noastra, aveam un mesaj pe o retea de socializare de la agenta Sandulescu Iulia care a reusit sa ne gaseasca folosind numele noastre, dand dovada de multa eficienta si astfel ne-am indreptat spre sectia nr 19 unde ne-am recuperat poseta impreuna cu toate actele, telefonul si banii avuti.

Am fost placuti surprinsi de promptitudinea, eficienta si felul in care au reactionat politistii si astfel dorim sa ne exprimam si multumirea fata de agentii Zamfir Alexandru respectiv Sandulescu Iulia si fata de sectia de politie nr 19. Va multumim si va uram spor la treaba si la cat mai multe reusite de acest gen”, se arata in mesajul bucuresteanului.

Alexandra Iulia Sandulescu este din Corbii Mari, jud Dambovita si a absolvit Scoala de Politie „Vasile Lascar” din Campina dar si facultatea de Drept. Lucreaza in politie din 2006, cand a fost declarata admisa la concursul organizat la specialitatea „ordine publica – siguranta si patrulare”, prin incadrare din sursa externa.

POLI1POLI2

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...