Ana-Maria-era-o-fata-sarmana-si-a-MERS-LA-MEDIC-cu-dureri-de-stomac-si-stari-de-VOMA.-Acestia-i-au-spus-ca-e-„o-alintatura”-si-au-trimis-o-acasa

Ana Maria era o fata sarmana si a MERS LA MEDIC cu dureri de stomac si stari de VOMA. Acestia i-au spus ca e „o alintatura” si au trimis-o acasa. La scurt timp, fata s-a stins din viata. Mama FETEI e DISTRUSA: „II blestem pe toti sa…”

Publicitate

Indiferenta medicilor romani a facut o noua victima. Ana-Maria Ciobanu, o eleva in varsta de 18 ani din Barlad, s-a stins din cauza unei tumori pe creier pe care medicii au diagnosticat-o ca fiind „o alintatura”.

Publicitate

Ana Maria Ciobanu, absolventa a Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Barlad, s-a dus  la spitalul din Barlad, cu dureri ingrozitoare de cap si stare acuta de voma. Medicii barladeni au consultat-o superficial si au ajuns la concluzia ca este o „alintatura”, de aceea au trimis-o acasa, dar cu o reteta in buzunar pentru a-si trata starile de voma!

Dupa 15 zile, fata a ajuns din nou la spital, dar in stare mult mai grava, mai exact, in stop cardio-respirator. Abia atunci medicii au intrat in alerta si au incercat sa o salveze. A fost insa mult prea tarziu: Ana Maria Ciobanu a murit in mainile lor! Daca pe 4 iunie ar fi fost trimisa la Computerul Tomograf, medicii ar fi vazut ca Ana avea o tumora la creier, scrie Vremea Noua.

Publicitate

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, spunandu-i ca nu are nimic, se alinta ca e baiatul langa ea! Saraca fata mea! Nu i-au facut decat niste controale superficiale, s-au uitat in ochii ei, au controlat-o extern si i-au pus o perfuzie si o pastila sub limba! Atat! I-a spus o asistenta sau o doctorita ca este o alintatura, ca nu are nimic si ca poate merge linistita acasa, fara sa se mai alinte cu baiatul langa ea! I-au dat doar o reteta cu niste medicamente care nu i-au facut bine deloc. Abia la autopsie i-au gasit o tumoare la creier! Cum adica? De ce n-au vazut ei semnele clare – starile de voma si durerile de cap, ca era ceva in neregula la capusorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea sanse! Cine stie? Cine imi aduce acum fata inapoi? Cine raspunde pentru ca nu au tratat-o asa cum trebuie? Era un copil, fara bani, nu le-a bagat nimic in buzunare si au tratat-o cu atata superficialitate incat imi vine sa-i blestem pe toti! Ei au oare copii?”, a declarat, cu lacrimi in ochi, mama Anei-Maria pentru Vremea Noua.

Sursa

CITESTE SI:

Of, ce VREMURI CRUNTE! Batranica asta sta ore la rând să înşire mărgele şi apoi bate străzile Clujului să le vândă pe câţiva lei. Povestea bunicii ELISABETA a rupt internetul…Iata ce a facut-o sa zambeasca!

O femeie care locuiește în Cluj a publicat pe contul personal de Facebook, pe 8 martie, imagini cu o bătrână ce vinde mărţişoare făcute de ea pe străzile oraşului. Mesajul femeii s-a viralizat.

Discuţia publicată pe Facebook:

”Domnişoară, hai vezi dacă îţi place oarecare de aici.

– Dumneavoastră le faceţi?

– Io le fac, scumpă, cine să le facă.. Îs văduvă, stau numa singură.

– Da’ cât munciţi pe una de asta?

– Apăi câteva ceasuri bune. Cum îi zua mai scurtă mere mai greu, că mă lasa şi vederea. Într-o vreme merea mai repede.

– Şi cu cât le daţi?

– 10 lei, scumpă. Asta-i de pus pe lângă gât şi asta la mână. 20 laolaltă. Îs făcute cu aţă tare, nu-s făcute orişicum, ia vezi.. Nu se rup repede.

– Da’ cumpăra lumea?

– Nu prea, domnişoară, ca amu îs alte vremuri..

– Buni, mă lăsaţi să vă fac o poză sa vă pun pe internet? Poate poate aveţi vânzare mai bună.

– Pă internet?? Ai de mine, domnişoară, ce să caut io acolo.. Faceţi dară, numa să nu dau de bai..

Publicitate

Ea e bunica Elisabeta. La anii dânsei sta ore la rând să înşire mărgele şi apoi bate străzile Clujului să le vândă pe câţiva lei. Dacă aveţi drum prin Piaţa Mărăşti sau prin Centru şi o vedeţi, poate cumpăraţi de la ea o brăţară sau “un zgardan”. Şi spuneţi-i că aţi văzut-o pe internet, să vedeţi cum vă zâmbeşte”

BABA

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...