Apariția-ei-a-șocat-pe-toată-lumea.-S-a-întâmplat-la-concertul-în-memoria-Mădălinei-Manole.-“Da-este-chiar-ea”

Apariția ei a șocat pe toată lumea. S-a întâmplat la concertul în memoria Mădălinei Manole. “Da, este chiar ea”

Publicitate

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole! Toti au crezut ca o au in fata ochilor chiar pe “Fata cu parul de foc”

Publicitate

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole, care a avut loc la Sala Palatului, weekendul trecut.

Spectatorii prezenti weekendul trecut la Sala Palatului au avut parte de o surpriza care le-a dat fiori reci pe sira spinarii. La concertul in memoria Madalinei Manole si-a facut aparitia nimeni alta decat… Fata cu Parul de Foc. Roscata, slaba, inalta si cu nelipsita cicatrice, femeia a stat in anturajul familiei cantaretei, si-a facut poze cu acestia si a aparut instant pe conturile de socializare ale apropiatilor Madalinei.

Publicitate

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole! Cine e fata cu parul de foc?

A inviat Madalina Manole? Evident, acest lucru este imposibil, indiferent cat de mult si-ar dori acest lucru marii fani ai cantaretei. Roscata „cu parul de foc” era Monica, o fana infocata a regretatei artiste care s-a stins in urma cu aproape 8 ani.

In ultimii ani, Moni (cum este alintata femeia) a suferit o transformare incredibila si parca a preluat din trasaturile fizice ale Madalinei Manole. Totusi, parca niciodata Moni nu a semanat atat de tare cu Madalina.

i7i7i

Mădălina Manole a fost comemorată de colegii de scenă la 7 ani, 7 luni și 7 zile de când a murit. În afara artiștilor, la slujba de pomenire au mai participat tatăl și fratele celui supranumite “Fata cu părul de foc”, dar și mai multe rude.

„Ce simte un părinte acum, nu sunt cuvinte, nu le găsesc. Este greu. Ferească Dumnezeu pe toţi! Merg şi la soţie, o avem aici. Eu am spus mereu că nu mor caii când vor câinii. Nu o să îmi dau sufletul până nu aflu adevărul. Am pierdut tot ce aveam mai drag pe lume, soţie şi copil. Şi nu o să mor, Dumnezeu mă ajută. După cum vedeţi, rezist. Mădălina este mereu cu noi, în suflet, în casă. Vă mulţumesc celor care aţi avut aceeaşi simţire ca noi!”, a spus Ion Manole după slujba de pomenire a fiicei sale.

Anca Ţurcaşiu, Octavian Ursulescu, Silvia Chifiriuc şi Nico au fost printre cele mai sonore nume care au fost prezente la Biserica Sfânta Treime, iar apoi la Cimitirul Bolovani, locul unde Mădălina Manole este înmormântată. Nico nu a avut puterea să spună nimic și a aprins o lumânare la locul de veci.

Pe 3 martie, în memorie Mădălinei Manole, la Sala Palatului va avea loc un concert de zile mari, printre invitați numărându-se Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Aurelian Temișan, Nico, Daniel Iordăchioaie, Anca Țurcașiu, Oana Sârbu și mulți alți artiști.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...