Are-o-singura-spranceana-refuza-sa-se-penseze-dar-are-si-o-explicatie.-Mesajul-ei-este-pentru-toata-lumea

Are o singura spranceana, refuza sa se penseze, dar are si o explicatie. Mesajul ei este pentru toata lumea

Publicitate

Forma sprancenelor ne influenteaza mult aspectul fetei si in functie de ele putem avea o figura mai agresiva sau o privire de copil.

Publicitate

Au existat o multime de trenduri de-a lungul anilor in ceea ce priveste sprancenele, unele dintre ele mai mult sau mai putin bizare. Specialistii nu au recomandat insa niciodata sa ne lasam sprancenele sa creasca astfel incat sa ajunga sa se uneasca.

Acest lucru incearca sa faca tanara din imaginile de mai jos. Ea este posesoarea unor sprancene care nu ii incanta pe multi, dar ea vrea cu orice pret sa demonstreze ca nu trebuie sa te rusinezi de acest lucru. Sophia Hadjipanteli este numele ei si este model.

Publicitate

Desi nu este sustinuta in totalitate cu sprancenele ei, tanara are o multime de oameni care ii urmaresc pagina de instagram si o sustin in proiectul pe care l-a intitulat: #unibrowmovement.

Sophia accepta faptul ca nu toti oamenii sunt de acord cu ea, intelege ca unii nu o considera deloc atractiva, dar nu se concentreaza deloc pe ceea ce spun sau cred altii despre ea:

„Eu cred ca fata mea arata mult mai bine asa. Altii nu sunt de acord, dar acest lucru este ok”, a declarat Sophia.

„Am o singura spranceana pentru ca asa am ales. Sunt cine sunt pentru ca asa vreau sa fiu”, a mai adaugat ea. Tanara incearca sa le transmita tuturor ca fiecare arata asa cum vrea, important este sa nu asculte ceea ce spun cei din jur, daca ei se simt bine in pielea lor.

Sursa

Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu
Premierul Mihai Tudose a declarat că Legea pensiilor este gata ca proiect, precizând că, în prezent, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, lucrează la o estimare tehnică privind logistica şi perioada de procesare a celor cinci milioane de dosare de pensii.

‘Da, este gata. Acum doamna ministru Vasilescu lucrează cu echipa domniei sale la o estimare tehnică, în cât timp se procesează, se pot procesa cele cinci milioane de dosare, ce nevoi tehnice mai sunt, ne mai trebuie calculatoare, ne mai trebuie oameni.

Sunt cinci milioane de dosare, nu-şi permite nimeni să greşească, altfel o luăm de la capăt, ştiţi, cu greşelile de la recalculare care îngroşau coada, stătea câte un om de două-trei ori la coadă pentru aşa ceva’, a declarat Mihai Tudose, luni seară, la Antena 3.
Premierul a explicat că viitoarea lege a pensiilor este bună pentru că prevede ‘creşterea punctului de pensie, stingerea unor inechităţi’.

‘Va mai dura un pic, cred, până când vine şi cu estimarea şi cu implementarea, va lua timp. Trebuie să înţeleagă toată lumea că nu poţi face o recalculare într-o zi, două sau într-o lună, e vorba de luni de zile’, a afirmat Tudose.

Publicitate

Premierul a precizat că, în ceea ce priveşte recalcularea pensiilor, a adresat ministrului Muncii rugămintea ca acest proces să înceapă cu dosarele celor mai în vârstă pensionari.
‘Se lucrează la aceste lucruri, când sunt gata o să vi le prezinte domnia sa şi noi toţi, în final’, a mai declarat şeful Guvernului. AGERPRES
Sursa

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...