Asistatii social traiesc ca boierii din ajutorul primit de la stat! Unii si-au facut chiar si vacante la Paris pe banii nostri! „Nu pot sa muncesc! Sunt bolnav, nici nu pot sa ma leg la sirete”

Publicitate

Romania, tara astistatilor social! Sunt sute de mii, iar majoritatea si-au inventat boli pentru a se sustrage de la munca! Ce-i mai grav e ca banii pe care ii primesc sunt munciti de noi…

Publicitate

Avem sute de mii de asistati social care stau degeaba pe banii statului. Cand sunt chemati la munca, se dau suferinzi de boli grave. De exemplu, la Targoviste, din 300 de asistati social, 270 au cazut in depresie! Au si adeverinte medicale care sa le ateste boala!

In Arges insa, asistatii sunt ceva mai sanatosi, dar foarte plimbareti! Cu ajutorul social in buzunar au dat fuga la Paris in concediu de… dupa odihna! Pozele afisate pe internet le-a vazut si primarul.

Publicitate

Degeaba…

sursa: stirilekanald.ro

Un barbat si-a baut toata viata CAFEAUA cu sare. Atunci cand acesta a murit, sotia lui a descoperit de ce facea asta: „TE ROG SĂ MĂ IERŢI! TE-AM MINŢIT O SINGURĂ DATĂ”

Un bărbat şi-a întâlnit soţia la o petrecere. Acesta şi-a făcut curaj şi a invitat-o la o cafenea, femeia acceptându-i invitaţia, informează unica.ro.

La prima întâlnire, bărbatul a făcut o gafă, dar nu i-a mărturisit acest lucru femeii decât în bileţelul de adio.

Aş vrea să o pun în cafea”, i-a cerut acestuia, chelnerul aducându-i sarea. Bărbatul şi femeia s-au căsătorit, însă acesta nu i-a mărturisit vreodată femeii despre ce a fost vorba, continuând toată viaţa să îşi bea cafeaua cu sare.

„Te rog să mă ierţi! Iartă-mă! În viaţa mea, te-am minţit o singură dată: în legătură cu cafeaua cu sare. Mai ţii minte când ne-am întâlnit prima oară? Eram aşa timid şi agitat încât am cerut sare în loc de zahăr.

Publicitate

Nu am ştiut cum să-mi ascund greşeala aşa că am minţit. Am simţit că începi să te deschizi spre mine şi am perpetuat în minciună. Am încercat să-ţi spun adevărul de mai multe ori, dar mi-a fost frică. Nu-mi place cafeaua cu sare. Este oribilă! Dar, am băut-o în fiecare zi. De nimic nu îmi pare rău”, i-a transmis bărbatul femeii în biletul de adio.

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...