Au văzut că gardianul facuse infarct și au zis ca este momentul potrivit să evadeze! Ce i-au făcut apoi deținuții săracului bărbat a lăsat o lume întreagă în lacrimi:

Publicitate

Imaginile incredibile de la un penitenciar din Texas fac înconjurul lumii. Deţinuţii încătuşaţi au reuşit să deschidă celulele în care se aflau, după ce l-au văzut pe gardianul lor prăbuşindu-se dintr-o dată şi pierzându-şi cunoştinţa.

Publicitate

Când au văzut ce se îmtâmplă, mai mulţi prizonieri care purtau cătuse au reuşit să iasă din celulele lor şi au deschis uşa securizată.

Deţinuţii au încercat la început să îl resusciteze pe gardianul Gary Grimm, dar văzând că gardianul nu mai mişca, au strigat după ajutor.

Publicitate

Imaginile de la această întâmplare care a avut loc într-un tribunal, unde deţinuţii fuseseră aduşi la proces, au făcut înconjurul lumii.

Gary Grimm recunoaşte că a supravieţuit numai datorită gestului nepreţuit făcut de către deţinuţi. În vârstă de 52 de ani, gardianul a povestit postului WFAA despre încercarea prin care a trecut.

„În loc să mă prindă şi să mă ia ostaticul lor şi să mă ameninţe sau chiar să mă omoare cu pistolul sau să evadeze, ei (deţinuţii, n.r.) au ţinut seama că şi eu sunt o fiinţă umană”, a pus Grimm, foarte impresionat de gestul deţinuţilor, informează mirror.co.uk.

„Sunt impresionat. Dacă voiau să îmi facă vreun rău, puteau pur şi simplu să stea şi să nu facă nimic pentru a mă salva. Dar nu au făcut aşa…”, a mai spus gardianul.

Citeste si: Erau la sfârșit, preotul mai trebuia să-i declare căsătoriți, dar mirele s-a întors și a văzut ceva care a făcut toată biserica să se zguduie de râs. Așa ceva la o nuntă nu se poate! Preotul se închina cu lacrimi în ochi. Totul a fost filmat, uite ce li s-a întâmplat:

Clipul de mai jos a fost văzut de peste 19 milioane de oameni și se numără printre cele mai amuzante lucruri pe care le-am văzut vreodată.

În el este vorba despre un cuplu aflat în mijlocul ceremoniei de căsătorie, ceremonia se apropie de final, sunt pe cale de a fi numiți soț și soție, dar apoi ceva extrem de penibil se întâmplă cavalerului de onoare.

Pantalonii cavalerului de onoare cad de pe el, brusc, fără niciun avertisment, mirele se întoarce și vede ce s-a întâmplat, și toată biserica începe să râdă în hohote!

Dar momentul jenant nu se sfârșește aici! Mirele nu poate uita momentul comic, și continuă să râdă, iar în curând toată lumea începe să râdă în hohote. În timp ce mirele încearcă din greu să se stăpânească, totul scapă de sub control iar biserica răsună de hohote de râs de parcă toată lumea ar fi fost oriunde în afară de o biserică…

Trebuie doar să priviți clipul de mai jos și veți vedea că e aproape imposibil să nu te alături râsetelor nebunești:

Sursa

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...