Bombă-în-showbiz-Șerban-Huidu-a-făcut-anunțul-la-care-nu-se-aștepta-nimeni-Nu-mulți-sunt-de-acord-cu-ce-va-face-el-în-curând-„Primii-care-au-avut…”

Bombă în showbiz: Șerban Huidu a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni! Nu mulți sunt de acord cu ce va face el în curând: „Primii care au avut…”

Publicitate

Șerban Huidu a făcut un anunț care poate părea surprinzător pentru public.

Publicitate

Fostul prezentator al „Cronicii Cârcotașilor” a decis să revină în media, „pe sticlă”, după ce a semnat cu un post de radio, iar proiectul este unul foarte interesant. Emisiunea pe care Șerban Huidu o face dintr-un studio de acasă, online, va fi preluată și de un post de radio din Capitală.

Postul de radio care va prelua matinalul cu Huidu este Gold FM, post unde Huidu a și făcut anunțul azi, în cadrul emisiunii Travel Man, a lui Șarpe. Ultima dată când Huidu și-a împrumutat vocea unui post de radio din București a fost în ianuarie 2014, la Kiss FM. La începutul lui 2014, Huidu a plecat de la acest post, după 10 ani în care lucrase acolo.

Publicitate

Nu este prima dată când Cronica din online este preluată de un post de radio, însă este pentru prima dată când un radio care are acoperire în Capitală să difuzeze emisiune, asta deoarece până acum Cronica fusese preluată doar de posturi din țară.

„Ceea ce am inceput in aprilie, ca un proiect din pasiune, nu unul comercial, s-a dovedit a fi cerut. Primii care au avut aceasta cerere au fost Fresh FM, care acopera o parte din sudul Romaniei (Slobozia, Oltenita, Targoviste, Urziceni”, potrivit paginademedia.ro.

Să sperăm că acesta este un semn clar că Șerban Huidu și-a revenit după cele două accidente care i-au marcat viața. La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, în decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a provocat un accident auto în care au murit trei oameni.

Șerban Huidu l-a făcut praf pe Mihai Găinușă, fostul lui coleg, chiar de ziua lui! L-a umilit în public și a spus tot ce avea pe suflet: ,,În numele echipei «de mâna a doua»…”

Pe data de 6 noiembrie a fost ziua lui Mihai Găinușă, cu această ocazie a găsit de cuviință Șerban Huidu să îi spună tot ce avea pe suflet, în stilul lui deja celebru.

Iată mesajul pe care l-a distribuit Huidu pe o rețea de socializare despre fostul său coleg:

,,Astăzi este ziua lu Mişu Găinușă! În numele echipei «de mâna a doua», aia care te-a ajutat să câștigi milioanele alea de euro, pentru a nu plăti taxele la stat, îți spun la mulți ani! Cele dorite. De uitat… nu uităm, dar iertăm!”.

Dar Huidu nu s-a oprit aici, el a postat apoi și videoclipul “P.O.H.U.I.”, cântat de Carla’s Dreams şi INNA, adăugând:

o1-2

,,Şi o melodie pentru tine… din inima noastră de nulitati! A… şi am uitat: eu sunt şi violator!”.

Deși nu știm ce s-a întâmplat între ei, în 2015 Șerban Huidu posta un mesaj și mai șocant, tot pe Facebook:

o2-1

,,Era un bărbos care semăna cu el, dar pentru mine Mihai Găinuşă a murit! Îmi pare aşa rău… Văd din când în când o stafie care mă bântuie, dar adevăratul Mihai Găinuşă a murit…”

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...