Brigitte-a-publicat-un-schimb-de-mesaje-dintre-ea-și-Amalia-Năstase-“Proasta-asta-a-crezut-că-îmi-e-frică-de-ea”-Ce-i-a-răspuns

Brigitte a publicat un schimb de mesaje dintre ea și Amalia Năstase: “Proasta asta a crezut că îmi e frică de ea!” Ce i-a răspuns

Publicitate

Brigitte Năstase a publicat o conversație dintre ea și Amalia Năstase, pe contul ei de Instagram. Bruneta a vrut a precizat că vrea să demonstreze că este o victimă.

Publicitate

Din schimbul de mesaje, se poate vedea clar că cele două femei din viața lui Ilie Năstase nu se înțeleg absolut deloc. Bruneta i-a trimis un mesaj uneia dintre fiicele Amaliei Năstase, care ar fi acuzat-o că vinde fake-uri la magazinul ei. Cea care i-a răspuns a fost chiar fosta soție a tenismenului.

„Te rog mult să nu îţi mai permiţi să vorbeşti prostii de magazinul meu. Eu nu vând fake-uri şi am deja peste 10 fete care au venit în magazin să ne zică că le spui despre mine asta. Eu chiar aveam o părere bună despre tine. Urât”, i-a scris Brigitte.

Publicitate

„Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei. Niciodată”, a fost mesajul pe care i l-a dat Amalia Năstase.

„Pentru că sunt o victimă. Opt ani am suportat asta. Nu mai am de ce. Proasta asta a crezut că mi-e frică de ea. De fapt, eu am acceptat doar din iubire pentru Ilie”, a scris Brigitte Năstase, în completarea mesajului postat pe Instagram.

Mesajul postat de Brigitte Năstase

kjuhjk

Brigitte divorțează de Ilie Năstase
De ziua ei, Brigitte Năstase a cerut divorţul la Judecătoria Sectorului 1. După despărţirea oficială de fostul mare tenisman, timişoreanca rămâne cu o avere frumuşică, însumând trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux. Datorită convenţiei matrimoniale, bruneta nu trebuie să împartă nimic cu Ilie. Mai mult de atât, ea vrea să rămână și cu numele de „Năstase”!

La câteva zile după ce a depus cererea de divorţ, Brigitte şi-a serbat ziua de naştere într-un club din Capitală. Alături de ea au fost prietenii apropiaţi, însă nu şi Ilie Năstase, încă soţul ei. Vedeta a vrut să le arate prietenilor virtuali că, deşi a băgat divorţ de soţul ei, acesta i-a trimis un imens buchet de trandafiri roşii, dar şi un mesaj împăciutor.

La puţin timp după miezul nopţii, bruneta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, în care apare cu florile în mână, iar lângă, mesajul transmis de Ilie Năstase. Însă, cu această postare, Brigitte nu a reuşit decât să se facă de râs, deoarece este vizibil că cele două mesaje erau trimise de ea, nicidecum primite.

Semnele sunt clare: pe lângă faptul că sunt în partea dreaptă, acolo unde apar de obicei cele trimise, la sfârşitul lor apare că au fost citite, la orele 23:52, şi asta poate vedea doar expeditorul şi nu destinatarul.

cfdswdc

În urmă cu câteva ore, soţia lui Ilie Năstase, probabil că şi-a dat seama de greşeala făcută şi a şters imaginea de pe reţelele de socializare.

Brigitte a avut câteva precizări legate de divorţ şi despre împărţirea averii pe care o au cei doi. „Deoarece presa a aflat despre acţiunea mea de divorţ depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziţii ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenţia matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună şi de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei, o Convenţie Matrimonială .

Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal şi nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorţul nostru în faţa notarului, (acţiune pe care o înaintasem împreună în data de 12 octombrie 2017)”, a spus Brigitte Sfăt, după ce CANCAN.RO, a dezvăluit în premieră că bruneta a băgat divorţ de Ilie Năstase.

asdfef-1024x764

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...