Bunica credea că moare, urla de durere de burtă și au dus-o la urgențe. I-au spus că are un chist, dar când i-au făcut mai multe analize, medicii au intrat în panică: „Doamnă, nu e un chist Nu se poate așa ceva”

Publicitate

Pentru Alison Dent și partenerul ei, Robert, a fost o mare bucurie când li s-a spus că vor deveni bunici, însă bucuria lui Alison nu va dura mult, fiindcă a început să aibă dureri îngrozitoare de stomac. Femeia era convinsă că va muri și a mers la spital, însă nimic nu îi putea pregăti pe viitorii bunici pentru ceea ce vor afla!

Publicitate

Alison, din Darlington, Marea Britanie, fusese mereu bolnavă. În urmă cu 20 de ani, chiar după ce își născuse primul copil, s-a trezit în mijlocul nopții și a văzut că cearșafurile erau pline de sânge. Atunci a aflat că suferea de celule cervicale anormale, așa că a făcut o operație de rutină, însă vestea proastă era aceea că nu va mai putea avea copii niciodată. Ea și Robert au fost distruși, voiau mulți copii, dar erau fericiți că aveau o fiică, pe Kylie, pe care au crescut-o cu toată dragostea pe care o puteau oferi. Tocmai de aceea Alison a fost atât de emoționată când Kylie i-a spus că va deveni bunică.

„Am mers la doctor la două luni după ce Kylie a rămas însărcinată și am fost diagnosticată cu o boală gastro-intestinală.”, își amintește Alison. Însă stomacul o durea în continuare și se simțea balonată mereu. Însă iată că lunile au trecut, iar Kylie a născut o fetiță frumoasă. Alison a încercat să fie fericită, dar se temea că vremea ei alături de nepoată va fi scurtă. Trei luni mai târziu, Alison a fost dusă la spital de urgență din cauza durerii de stomac. Medicii au făcut teste și au găsit un chist. Au comandat alte teste.

Publicitate

În mod surprinzător, la 26 de ani după ce Alison a aflat că nu va mai putea avea copii, a primit o veste șocantă: „Nu este un chist… Este un copil!” Alison a declarat pentru Daily Mail că a fost șocată: „Eram însărcinată în 32 de săptămâni și eu habar n-aveam!” Opt săptămâni mai târziu, Alison, bunicuța în vârstă de 43 de ani, a dat naștere unui băiețel sănnătos tun: Bobby Charles. „Nu am fost niciodată mai fericită, credeam că mor, și, în schimb, l-am primit pe acest micuț minunat”, a adăugat Alison. Bobby s-a născut la cinci luni după nepoata lui, fiica lui Alison!

Ce binecuvântare minunată a primit această familie! Când speranța dispăruse, viața celor doi bunici a fost zguduită de o minune pe care nu o mai credeau posibilă, până și medicii au fost uimiți. Dacă v-a plăcut această poveste de viață, distribuiți-o pentru ca toată lumea să afle că speranța moare ultima. 

Sursa

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Viermele-acesta-iti-invadeaza-creierul.-Vezi-cum-poate-ajunge-in-corpul-tau

Viermele acesta iti invadeaza creierul. Vezi cum poate ajunge in corpul tau

Exista un vierme, care odata ajuns in corpul omenesc se poate deplasa oriunde: in ochi, ...