Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

Publicitate

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe fostul soț, Liviu Arteni, că ar fi omorât-o! „Criminalule, debedeule!”, sunt o parte  dintre injuriile pe care le adresează internauții tânărului plecat de mai mulți ani în Spania. Ba, mai mult, unii îl acuză că el e cel care ar fi omorât-o pe fosta soție.

Publicitate

israela_liviu_0_89334700

Acestea sunt doar răutăți la adresa lui Liviu, căci medicii au stabilit că fosta balerină a trecut în neființă din cauza unui preinfarct care, la 70 de ani, i-a fost fatal. E adevărat, se pare că cei doi foști soți au avut un mariaj disfuncțional, marcat de violență, dar de aici până la acuzațăii nefondate de crimă e o cale lungă.

Regretata Israela Vodovoz a fost judecată dur de mulți cunoscuți și nu numai, după ce s-a căsătorit în anul 2008 cu Liviu Arteni, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr, însă povestea lor de dragoste nu a durat decât câţiva ani.

Publicitate

După divorț, Israela a povestit că a trăit un adevărat iad alături de soțul ei mai tânăr, fiind victima violenței domestice. În plus, fosta balerină a scris și o carte despre suferința îndurată.

testament

ISRAELA A MURIT: „M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap. A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos. Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela, în 2016.

ISRAELA A MURIT: Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

Ei-sunt-cei-mai-destepti-oameni-Zodiile-care-au-cel-mai-mare-IQ

Ei sunt cei mai destepti oameni! Zodiile care au cel mai mare IQ

Ies mereu in evidenta, cu o usurinta remarcabila si au idei stralucitoare, pe care toti ...