CUM A REACȚIONAT ADI MINUNE CÂND A PRIMIT 10 LEI PENTRU O DEDICAȚIE! MANELISTUL A ARUNCAT CU BANII PE JOS: „AI GREȘIT BUZUNARUL, BĂIATULE! VREI SĂ-ȚI DAU…”

Publicitate

Adrian Minune a avut o reacție neașteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tânăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ. După ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, Minune a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți.

Publicitate

Adi Minune nu se încurcă la bani puțini! La un eveniment recent, Manelistul s-a simțit jignit când un tânăr i-a oferit 10 lei pentru o dedicație. Tânărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. Manelistul nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tânăr.

„Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tânăr, care însă nu s-a întors: „Ia, vino încoa’”.

Publicitate

Citeste si:

O fetiţă de 13 ani din Iaşi a născut gemeni! Doctorii au încremenit când au văzut-o

Caz halucinant în Iaşi! O fetiţă în vârstă de 13 ani a adus pe lume gemeni. Doctorii de la Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi au rămas şocaţi când au văzut-o.

Fata de 13 ani a adus pe lume gemeni în urma unei operaţii de cezariană. Şefa Clinicii de Neonatologie din spital a declarat că anul trecut peste 200 de fete cu vârsta sub 18 ani au născut, scrie stirileprotv.ro.

“Consider că acest lucru se întâmplă datorită lipsei educaţiei, educaţiei sexuale, educaţiei din şcoală şi familie. O fetiţă la 13 ani trebuie să se joace cu păpuşa, nu să se aducă pe lume copii”, a declarat prof. univ. dr. Maria Stamatin, şefa Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi.

Publicitate

Fetiţa de 13 ani care a fost adusă de părinţi să nască la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi. “La începutul lunii decembrie am avut o fetiţă care la 13 ani a adus pe lume doi copii, unul de 600 de grame, altul de 500 de grame, la o vârstă de gestaţie de 25 de săptămâni. O sarcină neurmărită, dar cu o familie foarte bine intenţionată. Au adus copilul aici şi a născut prin cezariană. Din păcate, pe unul din copii l-am pierdut, celălalt supravieţuieşte”, a mai spus prof. univ. dr. Maria Stamatin.

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...