CUTREMURĂTOR-Nasir-Sidiki-–-lăsat-să-moară.-El-a-spus-„Doamne-dacă-eşti-real-nu-mă-lăsa-să-mor”

CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Publicitate

Până la vârsta de 34 ani, Nasir Sidiki, un om de afaceri de succes, a făcut primul său milion, dar banii nu au mai însemnat nimic pentru el pe patul de moarte.

Publicitate

Diagnosticat cu cel mai rău caz din zona zoster admisă vreodată la spitalul general din Toronto, sistemul său imunitar s-a blocat şi doctorii l-au lăsat să moară, nu aveau ce sa mai facă. În dimineaţa următoare m-am trezit într-o cameră sterilă la etajul opt al spitalului, pielea mea arzând ca şi cum cineva m-ar fi stropit cu benzină şi mi-ar fi aprins un chibrit.

M-am simţit în flăcări în tot interiorul meu. Doctorul meu a venit şi s-a uitat la mine îngrozit. „de ce se înmulţesc atât de repede încât pot să-i văd cum cresc?” a spus el. ” corpul tău nu se luptă deloc.

Publicitate

„În dimineaţa următoare, în plus faţă de zona Zoster, am avut varicelă din cap până în picioare. Am fost pus într-o camera de izolare strictă. În acea seară temperatura mi-a crescut peste 42 de grade, destul de fierbinte.

Zile întregi am continuat să mă simt mai rău.Terminaţiile nervoase au devenit atât de inflamate încât un fir de păr care mi-a atuns pielea a trimis valuri de foc si durere în corpul meu. Până la sfârşitul săptămânii, am fost trecut în starea critică.

Ultima mea speranţă – În viaţă, am fost îndrăzneţ, încrezător în mine, mereu mi-a placut să risc. Dar în faţa morţii, am fost îngrozit. Habar n-aveam ce m-ar putea aştepta pe partea cealaltă. Am fost crescut ca un musulman în Londra, ANGLIA, şi am înţeles că Allah nu a fost un Dumnezeu care se vindecă.

Singura mea speranţă a mea a fost în medicină. În cele din urmă am alunecat atât de aproape de moarte încât doctorii nu au ştiut că le pot auzi când m-au examinat. ” sistemul său imunitar s-a închis pur şi simplu,” unul dintre ei a spus.,,El este pe moarte,” celălalt a confirmat. ” sistemul lui imunitar trebuie să fie compromis de SIDA.”

NU AM SIDA! Am vrut să ţip, dar n-am putut să-mi formez cuvintele. Apoi m-a lovit șocul. Mi-a spus că sunt pe moarte! Doctorii au vorbit în linişte cu colega mea, Anita. ” în câteva ore el va fi mort,” au spus ei. ” dacă printr-un miracol trăieşte, probabil va fi orb de ochiul drept, surd în partea dreaptă a urechii, paralizat pe partea dreaptă şi poate fi mai grav afectat de febra mare.” Apoi au plecat.

M-au lăsat aici să mor! M-am simţit ca un om care s-a înecat pentru a treia oară. Mi-am adunat puterea, am şoptit o rugăciune. ” Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

În prezenţa lui – În cea mai întunecată oră a nopţii, m-am trezit şi am văzut un bărbat la picioarele patului meu. Razele de lumină au emanat de la el, permiţându-mi să-i văd conturul. N-am putut să-i văd faţa, era prea luminos. Nimeni n-a trebuit să-mi spună, am ştiut că este Isus.

Coranul îl menţionează pe Isus; musulmanii cred că el a existat, nu ca fiul a lui Dumnezeu, ci ca un om bun şi un profet. Ştiam că acesta nu e mohammed. Ştiam că nu e ALLAH. Isus a fost în camera mea. Nu am avut nici o teamă, doar pace si liniște.

” De ce ai venit la un musulman când toţi ceilalţi m-au lăsat să mor?” m-am întrebat. Fără cuvinte, mi-a vorbit. ” Eu sunt Dumnezeu creştinilor. Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi iacob.” Asta-i tot ce-a spus. Nu mi-a spus de boala mea.

Nu mi-a spus de moartea mea iminentă. La fel de brusc cum a apărut, el a și plecat. În dimineaţa următoare, aceiaşi doi doctori au venit să mă examineze. ” de au încetat să mai crească! ,,Nu ştim ce s-a întâmplat, dar virusul zoster a început să dispară!”

În ziua următoare, încă în durere şi acoperit cu băşici, am fost externat din spital cu o valiză plină de medicamente. ” nu pleca de acasă și rămai în casă” m-a avertizat doctorul.” vor dura luni înainte ca de să dispară, şi când o vor face vei rămâne cu pete albe de piele şi cicatrici. Durerea ar putea dura ani de zile.”

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...