Dumnezeule-se-cutremură-cerul-de-cruzimea-ei-O-mama-din-Timisoara-educatoare-si-a-ucis-fetita-de-doar-4-ani

Dumnezeule, se cutremură cerul de cruzimea ei! O mama din Timisoara, educatoare, si-a uc!s fetita de doar 4 ani. A dus-o in baie si… A chinuit-o până și-a dat ultima suflare… De ce a făcut asta:

Publicitate

Crimă şocantă în Timişoara! O femeie şi-a ucis fetiţa de numai patru ani şi apoi a încercat să se sinucidă. Femeia, fostă educatoare, ar fi făcut teribilul gest ca să se razbune pe soţ.

Publicitate

Tragedia s-a petrecut în cartierul timişorean Ronaţ.

Era aproape ora 11 noaptea, când Oana Neț, în vârstă de 38 de ani, după o ceartă cu soţul ei, a luat fetiţa de 4 ani, a dus-o în baie şi a ucis-o.

Publicitate

Când a realizat ce a făcut, mama fetiţei a sunat la 112. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia era în stare de şoc şi nu a deschis.

În timpul cercetărilor la faţa locului, tânăra a acuzat stări de rău şi a început să vomite. Ea le-ar fi spus oamenilor legii că a înghiţit erbicid, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă sub escortă la Spitalul Municipal din Timişoara.

De asemenea, cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

În faţa anchetatorilor, femeia a recunoscut crima, însă nu a dat nicio motivaţie.

Tatăl copilei, care se afla la serviciu, a venit într-un suflet acasă după ce a primit îngrozitoarea veste şi este devastat de durere.

Mama fetiţei a fost educatoare la o grădiniţă mai mulţi ani, însă îşi luase concediu fară plată şi voia să-şi găsească un alt job. Terminase Liceul de Arte Plastice, iar apropiaţii spun că era foarte talentată.

Se pare că femeia a decis să-şi ucidă propriul copil din dorinţa de a se răzbuna pe soţul ei, cu care ar fi avut mai multe certuri. O astfel de discuţie ar fi avut şi înainte de comiterea crimei.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...