După-nici-3-ani-de-căsnicie-Anda-Adam-a-luat-decizia.-Nimeni-nu-a-știut-că-ea-și-soțul-ei-ajunseseră-să-nici-nu-mai-vorbească-unul-cu-altul

După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia. Nimeni nu a știut că ea și soțul ei ajunseseră să nici nu mai vorbească unul cu altul. Artista a anunțat acum: „Nu mai…”

Publicitate

Anda Adam a explicat cum s-a schimbat viața sa de cuplu în ultimii ani.

Publicitate

Anda Adam este căsătorită cu Andrei Sorin, cel care în urmă cu doi ani a avut probleme cu legea. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Evelin.

Anda Adam recunoaște că viața ei de cuplu a trecut prin transformări în ultima perioadă de timp.

Publicitate

„Viața de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puțin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinții trebuie să fie și soț-soție înainte de a fi părinți, și pentru că acel copil pe care îl aduci în viața ta are nevoie de ambii părinți în continuare.

Dacă neglijezi foarte tare viața de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinți, adică efectele sunt rele. Noi de aia am și luat o bonă. Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi și ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la ușă și predam ștafeta, veneam eu și pleca el, venea el și plecam eu. Și cu vecinii ne întâlneam mai des.

anda2_80714700

Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiți că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a explicat Andra Adam într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Citeste si:

Prima INTALNIRE cu Sofia a acestui soldat intors din Afganistan! Ce i-a soptit TATAL puiului de om din BRATELE LUI a facut o LUME INTREAGA SA PLANGA!

Prima-INTALNIRE-cu-Sofia-a-acestui-soldat-intors-din-Afganistan-Ce-i-a-soptit-TATAL-puiului-de-om-din-BRATELE-LUI-a-facut-o-LUME-INTREAGA-SA-PLANGA

Filmarea în care un soldat din Marina americană îşi ţine copilul în braţe pentru prima dată, după ce s-a întors din Afganistan, a impresionat o lume întreagă.

Întreaga familie Chuva, inclusiv micuţa de doar patru luni pe nume Sophia, s-a adunat luni la Aeroportul Internaţional din Tampa pentru a-l întâmpina pe Fernando, un soldat din Marina americană care s-a întors din Afganistan, scrie Daily Mail.

Dana Chuva şi rudele cuplului l-au aşteptat pe Fernando la aeroport cu o pancartă pe care scria: „Am aşteptat toată viaţa să te întâlnesc”.

Sophia purta un tricou având imprimate cuvintele „Bun venit acasă, tăticule!” şi o fundiţă din material de camuflaj ataşată la bentiţă.

Nerăbdarea familiei a luat sfârşit când bărbatul a apărut în cele din urmă în zona de aşteptare, grăbindu-se să-şi îmbrăţişeze soţia şi fetiţa. Copleşit de emoţii, soldatul şi-a strâns în braţe copilul pentru prima oară, în timp ce soţia lui stătea alături, lăsându-i pe cei doi să se apropie şi încercând să-şi stăpânească lacrimile.

„Sentimentul pe care îl am acum este de uşurare. Nu am cuvinte să îl exprim”, a declarat Fernando Chuva mai târziu pentru WISHTV. „Dumnezeule, sunt atât de fericit!”

„Nu este uşor, dar când iubeşti cu adevărat pe cineva, atunci merită”, a spus soţia lui, Dana, referindu-se la perioadele lungi de aşteptare.

Fernando Chuva a făcut serviciu militar în patru misiuni peste ocean, iar Dana a venit de fiecare dată la aeroport ca să îl primească înapoi acasă. Acum reuniunea a fost cu atât mai specială cu cât bărbatul a fost întâmpinat de un nou membru al familiei.

La naşterea micuţei Sophia, Chuva se afla deja la zeci de mii de kilometri depărtare, lucrând ca specialist în domeniul telecomunicaţiilor, a informat canalul de televiziune WISHTV.

Soţia lui i-a trimis o înregistrare cu naşterea fiicei lor, dar de-a lungul celor patru luni Chuva şi-a văzut bebeluşul doar de câteva ori prin Skype, conexiunea la internet fiind nesigură în Afganistan.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

M-am-chinuit-ani-de-zile-sa-fac-copii-cu-fostul-sot.-Credeam-ca-nu-o-sa-mai-fiu-mama-niciodata.-Apoi-l-am-cunoscut-pe-Matei.-Vaduv-cu-o-fetita.-In-casa-lor-m-am-simtit-ca-o-intrusa

M-am chinuit ani de zile sa fac copii cu fostul sot. Credeam ca nu o sa mai fiu mama niciodata. Apoi l-am cunoscut pe Matei. Vaduv cu o fetita. In casa lor m-am simtit ca o intrusa. Aveau peste tot poze cu mama moarta… Intr-o zi am luat copilul de gradi, iar pe drum mi-a zis… Nu o sa uit niciodata cuvintele alea si sper sa…

O femeie a povestit pe internet cum a ajuns să fie mamă când deja își ...