Durere-CUMPLITĂ-Pentru-Un-Îndrăgit-Cântăreț-De-Muzică-Populară-Din-România-I-A-Murit-Fiul-La-Doar-36-De-Ani

Durere CUMPLITĂ Pentru Un Îndrăgit Cântăreț De Muzică Populară Din România! I-A Murit Fiul, La Doar 36 De Ani!

Publicitate

Fiul unui îndrăgit cântăreț de muzică populară, răpus de o boală necruțătoare la doar 36 de ani.

Momente grele pentru un îndrăgit interpret de muzică populară din România!

Publicitate

Fiul mai mic al cântărețului de muzică populară lipovanul Lele Crăciunescu s-a stins din viață la vârsta de numai 36 de ani, în urma unei îndelungi suferințe!

Cosmin Crăciunescu era angajat al Primăriei Lipova și a moștenit de la tatăl său și dragostea pentru muzica populară, scrie specialarad.ro.

Publicitate

De ce a murit Cosmin Crăciunescu

a-murit-cosmin-craciunescu

Din nefericire, a murit foarte tânăr, o boală nemiloasă, care l-a chinuit mult timp, luându-l dintre prieteni, apropiați și colegi de serviciu.

Toți cei care l-au iubit și cunoscut au lăsat deja sute de mesaje de Condoleante pe paginile de socializare:

„Extraordinar! Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”.

Citeste si URMATORUL articol: 

Murim și lăsăm totul. Luăm doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni

Am învățat că cel mai mare expert într-o problemă este chiar cel care are problema respectivă. Schimbarea autentică ține de o viziune personală a vindecării. Viața este o sumă de experiențe pe care nu este nevoie să le împărțim mereu în bune sau rele.

Oamenii dezvoltă structuri mentale stabile, care îi urmăresc toată viața și le provoacă suferință în mod repetitiv și se obișnuiesc să „pună  răul înainte”. Apoi el va trăi din energia ta. Să minimalizezi reușitele și să te agăți de cel mai mic detaliu nereușit pentru a fi trist și anxios este o cale sigură spre depresie.

Gunoiul emoțional vine din programele de autosabotaj: evitare, amânare, critică, comparații, cogniții disfuncționale, sentimente de inferioritate, rușine, vinovăție etc. Greșim pentru a învăța cum să nu mai greșim. Ultimatum-urile nu ajută, nici etichetările. Fiecare experimentează altceva și e nevoie de răbdare pentru a aștepta pe celălalt, la fel cum delicat așteaptă Hristos.

Pui o lalea galbenă într-o călimară de cerneală și petalele vor deveni mov. O minte sănătoasă este o minte care te călăuzește, nu una care te învinovățește și te condamnă. Să ne întărim în nădejde! Nu există nicio greșeală pe care Dumnezeu să nu o poată ierta.

Publicitate

Problema este că noi pe noi nu reușim să ne iertăm și ne condamnăm iar și iar. Umorul și iubirea sunt două forțe vindecătoare foarte puternice. Pielea este înfometată de iubire, de atingeri. Ce ai făcut astăzi pentru sufletul tău? Dar pentru trupul tău? Fericirea nu se poate cumpăra. Din fericire! Ea vine din interior. Cum sunt este mai important decât ce am. Murim și lăsăm totul. Luăm doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni.

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...