E-OFICIAL-Peste-200-de-mii-de-ROMANI-vor-primi-câte-2.250-de-euro-GRATIS-de-la-Guvern.-Ce-conditii-trebuie-sa-INDEPLINESTI-pentru-a-primi-BANII

E OFICIAL! Peste 200 de mii de ROMANI vor primi câte 2.250 de euro GRATIS de la Guvern. Ce conditii trebuie sa INDEPLINESTI pentru a primi BANII:

Publicitate

Corina Crețu vine cu vești bune pentru români. Comisarul european pentru Politică Regională a declarat la Congresul PSD că peste 200 de mii de români ar putea primi câte un voucher în valoare de 2250 de euro  pentru achiziționarea de produse necesare eficienței energetice a locuințelor.

Publicitate

”Am venit aici cu un mesaj pozitiv. Veștile bune pe care le am de la întâlnirile cu premierul Dăncilă și Rovana Plumb vor bucura toți românii. Am indentificat o măsură pe care premierul Dănicilă a și anunțat-o. Din cei 800 de milioane de euro care era în pericol de a fi pierduți, vom salva pentru început 450 de milioane de euro. Există o posibilitate ca 200 de mii de cetățeni să primească un voucher de 2250 de euro pentru achiziționarea de produse neceseare efecienței energetice a locuințelor. Pe acest punct de vedere am avut dezbateri și discuții cu Ministerul Fondurilor Europene. E un lucru foarte bun, iar în mai vom putea lansa acest proiect.”, a spus Corina Crețu, pentru Antena 3.

Comisarul European a vorbit și despre magistrala de metrou M6.

Publicitate

”Din acest punct de vedere pot să vă spun că proiectul este în analiza noastră, dar din primele date se pare că nu e un proiect matur și va fi retrimis pentru ajustări către autoritățile române. Îmi pare rău să dau această veste, dar Comisia Europeană nu poate să își asume să nu aprobe proiecte de calitate. Vom afla undeva la jumătatea lunii martie care este soarta acestui proiect.”, a mai declarat Crețu.

sursa: antena3.ro

„Măi, băiatule, a murit femeia care te-a întreținut atâția ani si tu….” Prima reacție a lui Liviu, fostul soț al Israelei Vodovoz, după ce a aflat că fosta balerină a murit. Ce parere aveti de gestul lui?

La numai 70 de ani, singură și bolnavă, Israela, fostă balerină și femeie de afaceri, a trecut în neființă. În urma ei, au rămas mulți prieteni care au iubit-o, multe regrete și o avere colosală. Deși erau divorțați, Liviu, fostul soț, aflat în Spania, a reacționat la aflarea veștii triste.

ISRAELA A MURIT! Inițial, tânărul a ales să păstreze tăcerea, dar internauții l-au luat la rost pe pagina personală de Facebook. Liviu și-a actualizat poza de copertă pe pagina personală și a postat o fotografie cu femeia care i-a fost soție, mentor și prietenă timp de mai mulți ani. Prietenii i-au transmis mesaje de îmbărbătare, după ce ieri, unii l-au certat că e indiferent.

livvvvvvvv

Există și nemulțumiți. Unii se arată consternați de faptul că Liviu ar putea moșteni toți banii Israelei, alții îl întreabă dacă regretă pierderea fostei soții.

„Măi, băiatule, a murit femeia care te-a întreținut atâția ani, acum nu se știe dacă de moarte naturală ori…? A fost bună când îți dădea de toate, acum toată lumea o critică pe ea că a fost o babă nebună, dar întrebarea mea este de ce ai stat atâția ani cu ea? Acum vezi, că ți-a lăsat 25 de milioane de euro, fugi, și pe viitor mai caută ceva avere la altă femeie de vreo 60 de ani! E greu să muncești, mai bine te îmbogățești peste noapte de la una și alta! Un destrăbălat, vei sfârși urât!”, i-a scris un internaut, într-un mesaj public.

ISRAELA A MURIT!  Cine rămâne cu averea fabuloasă?

buze

Chiar dacă în ultima vreme nu mai apărea la televizor, voia să-și vândă casa din Maramureș și să se mute în Spania, Israela a fost până în ultima clipă o femeie foarte bogată. Rămâne de văzut, acum, cine va moșteni banii și proprietățile celebrei Israela. În tinerețe,  Israela era o balerină apreciată, apoi a intrat în lumea afacerilor. În 2014 și-a făcut testamentul și avea o avere fabuloasă, de aproximativ 50 de milioane de euro.

În anul respectiv și-a făcut testamentul, deoarece dorea să-și protejeze soțul, fiind în jurul ei mai multe persoane care i-ar fi vânat banii din conturi. Nimeni nu știe dacă ulterior femeia s-a răzgândit și nu i-a mai lăsat la fostul soț nimic.

liviu-1

Publicitate

ISRAELA A MURIT: Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

perversa

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...