Ei-s-au-născut-să-fie-împreună.-Cuplurile-predestinate-din-zodiac.-Află-dacă-te-numeri-printre-norocoşi

Ei s-au născut să fie împreună. Cuplurile predestinate din zodiac. Află dacă te numeri printre norocoşi

Publicitate

Dacă nu ți-ai găsit încă perechea și crezi că astrele sunt de vină, iată cele mai compatibile zodii în relația de cuplu.

Publicitate

Cu toții ne dorim relația perfectă, în care să nu trebuiască să-i spunem partenerului ce ne dorim, ci el să acționeze așa cum gândim.

De multe ori, însă, nu ținem cont și de compatibilitatea noastră. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea și crezi că astrele sunt de vină, iată cele mai compatibile zodii în relația de cuplu.

Publicitate

Berbec cu Balanţă

Berbecii au multă energie, sunt îndrăzneţi, muncitori şi pasionaţi de ceea ce fac. În acelaşi timp, au o fire independentă şi le place să iasă în evidenţă.

Pe de altă parte, Balanţa echilibrează emoţional Berbecul. Pentru că are o fire independentă, îi va da spaţiu Berbecului să se desfăşoare.

Taur cu Scorpion

Taurii sunt persoane creative, hotărâte şi sincere. Loialitatea şi simţul practic sunt iarăşi alte caracteristici ale nativilor din zodia asta.

Cu ei, astrele au luat decizia să facă familie bună Scorpionul. Şi nu putem pune la îndoială priceperea zodiilor. Scorpionul are caracter opus faţă de Taur.

Leu şi Săgetător

Leului îi place să flirteze, să-şi exploreze partea sexuală, are încredere în el, este puternic şi amuzant.

Săgetătorul are o energie sexuală debordantă, deci întâlnirea dintre ei nu poate să fie decât pasională. Totodată, le place să fie amuzanţi, fiind pe aceeaşi frecvenţă cu Leul în această privinţă.

Capricorn cu Peşti

Capricornii sunt persoane pe care te poţi baza, practici şi independenţi.

Peştii, prin natura lor, au o fire creativă, aşa că puteţi face lucruri frumoase în cuplu. Astrele nu degeaba v-au pus împreună.

Citeste si Cele mai frumoase femei ale zodiacului

4.Leu

Leoaica este însăși definiția cuvântului „sexi”. Plină de pasiune, creativă, energică și curajoasă, ea își alege „prada” și nu se lasă până nu o prinde în mrejele ei. Acest lucru se întâmplă foarte repede – Leoaicele au o frumusețe arzătoare, care iese prin fiecare por și cucerește iremediabil.

În plus, sunt foarte îndrăznețe și își creează un stil doar al lor, pentru că nu suportă să arate banal. Sunt acele femei care încearcă cele mai noi trenduri și le dau o notă personală – este realmente imposibil să nu le remarci și admiri.

Frumusețea fizică a Leoaicei este perfect completată de personalitatea nativei, iar tocmai această combinație este cea care o face să aibă o aură specială. Poți spune multe despre o Leoaică, dar nu că nu este o prezență memorabilă.

3.Săgetător

A doua zodie de foc din topul nostru este o femeie a cărei frumusețe sare imediat în ochii bărbaților, deoarece este puțin atipică. Nu este nicidecum o „păpușă Barbie”, dar are niște trăsături care atrag, chiar dacă nu sunt perfecte.

O mare parte din această frumusețe provine din interior, poate din faptul că Săgetătoarea strigă prin fiecare por: „Sunt o femeie liberă și independentă!”. Această atitudine atrage bărbații ca un magnet.

Săgetătoarele nu sunt în mod special pasionate de trenduri, dar au un bun gust înnăscut și, ca toate zodiile de foc, sunt creative, așa că își creează un stil doar al lor, care le avantajează.

2.Vărsător

Femeia Vărsător este una dintre cele mai frumoase, în primul rând datorită trăsăturilor fizice care se apropie de perfecțiune, dar și datorită faptului că au o atitudine detașată.

Uneori pot părea chiar nepăsătoare, ceea ce îi înnebunește pe bărbați, care își pun ambiția să cucerească acest „fruct interzis”.

Frumusețea unui Vărsător este rece și aproape imposibil de îndepărtat din memorie. Femeile din această zodie au o privire adâncă precum un ocean, deosebit de inteligentă, dar și o grație nativă de invidiat.

Trendurile vestimentare sunt ultimul lucru care le interesează, pentru că nu își doresc să se conformeze, ci să se îmbrace exact așa cum le place, chit că gurile rele nu le dau pace din acest motiv.

1.Scorpion

Primul loc în topul celor mai frumoase femei din zodiac îl ocupă Scorpioancele, care sunt înzestrate cu o frumusețe fizică ieșită din comun.

Femeile născute în această zodie ascund o pasiune mocnită – dincolo de rezerva pe care o au la suprafață, se ascunde o flacără puternică, ce arde încontinuu. Frumusețea fizică este amplificată enorm de misterul care le înconjoară, pe care toți bărbații vor să îl dezlege.

Inteligența și independența aceste zodii sunt atractive prin excelență, însă pot fi uneori intimidante pentru bărbații slabi de înger.

Stilul femeilor din zodia Scorpion este unul elegant și plin de rafinament. Negrul este una dintre culorile care le avantajează cel mai mult, pentru că amplifică acel aer misterios care le înconjoară.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...