Femeie-atacată-cu-acid-de-către-soțul-ei-fiindcă-a-născut-o-fetiță

Femeie, ata.cată cu ac.id de către soțul ei fiindcă a născut o fetiță

Publicitate

Femeie, ata.cată cu ac.id de către soțul ei fiindcă a născut o fetiță

Publicitate

O femeie din India a suferit răni extrem de grave, după ce soţul ei i-a aruncat cu acid pe față pentru că ar fi născut o fetiţă, agresorul dorindu-și un băiat.

Farah Biwi, în vârstă de 25 de ani, a fost rănită de soţul ei, Siraj Biwi, în vârstă de 32 de ani. În urma atacului, femeia a suferit arsuri grave pe faţă, mâini şi pe abdomen, după ce soţul ei i-ar fi aruncat acid pe față în dată de 7 martie, conform Mirror

Publicitate

Cei doi erau căsătoriţi de opt ani şi au împreună două fetiţe.

Acum, victima este în spital, unde primeşte tratament. Poliţiştii îl caută pe agresor şi spera să îl aresteze pentru că a mutilat-o în mod voluntar pe soţia sa. Farah susţine că după ce a născut prima fetiţă, familia bărbatului a început să o hărțuiască.

Părinţii soţului ei i-au cerut bani, iar când aceasta refuza, aceştia o băteau. “Nu mi-am imaginat niciodată că mă vor ataca cu acid”, a spus Farah.


View image on Twitter

Citeste si: O femeie și-a aruncat cu acid pe față, iar apoi a mințit că a fost atacată

O femeie din Statele Unite, cu arsuri grave la nivelul feței, le-a spus oamenilor legii că a fost atacată cu acid de o persoană care i-a cerut bani și țigări.Cu toate acestea, anchetatorii au descoperit că femeia de 52 de ani își cauzase singură rănile.

Lizzie Dunn din Staten Island le-a spus polițiștilor că a fost abordată de o femeie de 40 de ani, care i-ar fi cerut bani și țigări. Când aceasta ar fi refuzat, i-ar fi aruncat acid pe față, iar atunci când se pregătea să fugă ar fi pipăit-o, informează Newsweek.

„Mi-a vorbit pe o voce amabilă, dar apoi a început să își schimbe tonul când am refuzat ce mi-a cerut. Părea foarte furioasă când mi se adresa. Apoi mi-a zis: „măcar timp ai?”. Am continuat să merg, nu i-am răspuns și cred că asta i-a declanșat ceva”, a spus ea de pe patul de spital unui reporter CBS.

După aceea, femeia a povestit cum a fugit la un magazin din apropiere, pentru a cere ajutor poliției. „Mai întâi, am crezut că e o glumă. A intrat în magazin după ce a lovit ușa. Era aproape să leșine și să se prăbușească la pământ”, a spus Andrew Kenwood, un angajat al magazinului.

El a mai spus că fața femeii părea să „se topească”. Astfel, angajatul a sunat la 911, după care a fost preluată de o ambulanță și transportată la un spital din Staten Island.

„Simteam cum cineva a dat cu acid spre ea în mod repetat. Am încercat să îi dau peste mână, ca să verse acidul, în timp ce cu stânga încercam să mă protejez de substanța care venea spre mine”, a mai povestit Lizzie Dunn.

O zi mai târziu, ea a mărturisit poliției că povestea a fost o minciună. Ancheta poliției a relevat că femeia și-a aruncat pe față o substanță improvizată acasă, astfel că a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi în zona capului și a scalpului. Yahoo noteză că n-ar fi prima dată când femeia s-a automutilat.

„Presupusul atac cu acid nu a avut loc. Rănile au fost cauzate chiar de victimă și nu există un atacator. Nu există nicio amenințare pentru public”, a precizat Departamentul de Poliție din New York.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...