Florin-Călinescu-viață-de-calvar-Fiul-lui-Luca-S-A-SINUCIS.-Aceasta-este-SINGURA-IMAGINE-cu-soția-lui-Florin-Călinescu

Florin Călinescu, viață de calvar :( Fiul lui, Luca, S-A SINUCIS. Aceasta este SINGURA IMAGINE cu soția lui Florin Călinescu. Ana Maria a murit chiar de ziua ei. Cumplit ce s-a întâmplat exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Și nu, drama nu se oprește aici…

Publicitate

Show-ul din care face parte Florin Călinescu este unul plin de umor și divertisment. Îl vezi e actor zâmbind și glumind la momentele prezentate pe scena. Mulți se intreaba de unde are atât de multă putere celebrul actor… Toată lumea știe că și-a soția în urma cu câțiva ani și unul dintre fiii săi s-a sinucis.

Publicitate

Ana-Maria Călinescu, soția lui Florin Călinescu, a murit în martie 2005 la spitalul universitar din București. Femeia s-a luptat cu o boală necruțătoare – cancer la gât. Mama celor doi copii ai lui Călinescu a fpst actriță la Teatrul Mic pana in 1996. Ea a murit în ziua în care împlinea 47 de ani și 27 de ani de căsnicie.

Pe lângă moartea Anei Maria, cinci ani mai tarziu, Florin Călinescu a mai trecut printr-o durere de nedescris. În 2010 și-a pierdut fiul și ambii parinti! Volina, mama actorului, a murit în Saptamana Mare a Paștelui, tot de cancer… După două luni de la moartea mamei, tatăl sau, Ion Călinescu a încetat din viața la vârsta de 81 de ani, răpus tot de cancer.

Publicitate

Puțini știu că Florin Călinescu a mai trecut printr-o dramă. În anii 80, își pierdea o fetiță în vârstă de 5 luni…

Iată singura imagine cu Ana-Maria, soția lui Florin Călinescu!

sotie-florin-calinescu-1

Citeste si:

Ai observat că nu toate persoanele au gropițele astea pe spate? Mulți spun că sunt sexy, dar uite care este adevărul despre cei care le au

media-148784925738429600

O sa-i privesti pe cei care le au intr-o alta lumina.

Gropitele Venus sunt considerate senzuale si sexy, de aceea au fost numite dupa zeita Venus, zeita iubirii in mitologia romana. In cazul barbatilor, se numesc gropitele Apollo, dupa zeul roman al soarelui si luminii.

Gropitele sunt rezultatul prezentei unor tendoane care cresc pe pelvis. Existenta lor este un rezultat 100% al mostenirii genetice si nu pot fi obtinute prin dieta sau exercitii. Pur si simplu, unele persoane le au, altele nu.

Prezenta lor e un indicator al sanatatii, pentru ca pot fi observate mai usor pe trupurile care au un strat de grasime cat mai mic. In plus, persoanele care au aceste gropite ajung mai usor la orgasm pentru ca au o circulatie sangvina mai buna la nivelul pelvisului.

Asadar, daca ai aceste gropite, te poti considera o persoana binecuvantata!

In plus, un studiu recent a scos la iveala ca femeile care au astfel de gropite pe spate au o viata sexuala mai implinita. Se pare ca prezenta acestora indica existenta unei circulatii sangvine excelente in zona pelviana, ceea ce inlesneste atingerea orgasmului.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...