Florina, dispărută de doi ani în Italia. MAMA: ”Suntem săraci și de origine română, de aceea nimănui nu-i pasă de fata mea.” O putem ajuta pe aceasta mama s-o gaseasca dând știrea mai departe

Publicitate

Florina, dispărută de doi ani în Italia. MAMA: ”Suntem săraci și de origine română, de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea.” O putem ajuta pe aceasta mama sa-si găsească fiica dând știrea mai departe: “Simt că fiica mea este încă în viață, dar este ținută prizonieră de cine știe cine”. Nu s-a resemnat Nela Simion, 47 de ani, mama Florinei, fata dispărută în mod misterios în seara zilei de 26 februarie 2016 de la casa sa din Via Ludovico Ariosto 28, la Cazzago di Pianiga (Venezia), scrie gazetaromaneasca.com.

Publicitate

Au trecut doi ani. Florina avea 25 de ani când a dispărut. ` La 31 martie 2018, ar fi împlinit 27 de ani. ` „După dispariție, Florina a fost căutat timp de trei zile de pompieri, militari și de protecția civilă, dar numai după trei luni a început ancheta judiciară reală. Cum de atâtea întârzieri în aplicarea legii? Fata mea dispărută nu are aceeași valoare ca alte persoane dispărute? `

Suntem săraci și de origine română. Poate de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea. Florina nu avea nici un motiv să-și ia viața. ` Inima și mintea îmi spun că este încă în viață. În caz contrar, după tot acest timp, corpul său ar fi găsit. ` De un singur lucru sunt sigură, Florina are un caracter puternic și nu ar fi fost ușor supusă. Dacă cineva a abuzat-o, trebuie să o fi făcut cu forța. În mintea mea, o suspiciune a fost mereu, dar nu am nici o dovadă care să o susțină.”, a declarat Nela Simion pentru Il Gazzettino. Florina Simion a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii şi nu s-a mai întors. Celularul ei a rămas mut. Tânăra nu avea documente asupra ei. CITEŞTE ŞI:  Doliu la Pro Tv! Actriţă din ‘Las Fierbinţi’, ucisă cu sânge rece de soţ. Vedeta devenise mămică de curând Are 1,65 m înălţime şi şchiopătează. Florina lua în mod regulat pastile pentru tratarea epilepsiei. Familia a lansat un apel şi în emisiunea de pe Rai3, “Chi l’ha Visto?”. Până acum, nicio veste.

Publicitate

Citeste si:

Preotii spun „GATA” desfranarii. Fetele care nu sunt pure nu se vor mai putea cununa in Biserica. Iata ce s-a decis:

Decizie controversată și șocantă luată astăzi de SRL Mitropolia Bisericii Ortodoxe din Moldova. În unanimitate de voturi, Sinodul Directorilor de Eparhii a decis că preoții nu mai au voie să cunune fete care nu sunt virgine. Decizia intră în vigoare odată cu publicare în Monitorul Oficial.

Managerul Bisericii, mitropolitul Vladimir explică: “din mărturisirile pe care fetele le fac la spovedanie preoților noștri, 85 la sută din cele care au vârsta de 20 de ani nu mai sunt virgine. Povestesc niște lucruri pe care nu le-am văzut nici în filmele porno. Cred că ar trebui să revenim la valorile noastre moldovenești de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Domnitorul niciodată nu s-ar fi însurat cu o femeie nevirgină și, să nu uităm, a avut vreo 5 soții! Dacă și băieții din ziua de azi ar avea minte și nu s-ar însura cu fete păcătoase, am rezolva problema. Dar pentru că băieții sunt proști, am luat decizia de a nu mai cununa fete deflorate!”

Totuși, biserica a lăsat o portiță fetelor care au păcătuit înainte de cununie și vor să se mărite în fața altarului. Preoții vor da dezlegare la sex cuplurilor de îndrăgostiți. Aceștia trebuie să jure că se vor căsători religios și, cel mai important, să achite o taxă de 500 de euro în conturile bisericii.

PS: Acest articol este un pamflet, de altfel ca toate articolele de pe acest site, și trebuie tratat ca atare.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...