horoscop-Mihai-Voropchievici

Horoscop 13 martie 2018. Câştig enorm la Loto, avansări şi o iubire secretă. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Publicitate

Horoscop 13 martie 2018. Gemenii trebuie azi neapărat să joace la Loto sau să pună la pariuri, Berbercul trebuie să-şi reevalueze prietenii, iar Leii cunosc un singur cuvânt azi: ATAC!

Publicitate

Fecioara trebuie să lucreze în umbră, Balanţei îi pică în braţe dragostea vieţii, iar Capricornului îi trece un glonţ financiar pe la ureche.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi nu va auzi nici măcar un cuvânt de susținere sau aprobare din partea apropiaţilor. Din raţiuni pur egoiste, toţi cei care ți-au întins întotdeauna o mână de ajutor în momente dificile nu îţi vor oferi susţinerea astăzi. Totuşi, o persoană care şi-a păstrat distanţa până acum şi v-a privit de pe margine va interveni. El vă va ajuta în mod voluntar, după care o să vă spună că făcut-o cu toată inima şi nu vrea nimic în schimb. Vei fi bucuros că din această situație dificilă ai ieşit cu un nou prieten. E timpul să-ţi reevaluezi prietenii, la modul cel mai serios.

Publicitate

Horoscop 13 martie 2018 pentru Taur

Taurul nu se va putea relaxa la locul de muncă sau acasă. Veți avea un număr foarte mare de lucruri de făcut, încât nu sunteți capabil fizic să faceți față singuri. Cu toate acestea, nu cereţi ajutor colegilor sau prietenilor, pentru că mai mult vă complicaţi. Abordaţi problemele tactic, cu strategie şi le veţi rezolva pe toate. Mare atenţie acasă, încercaţi să nu staţi foarte mult la muncă. Partenerul o sa fie foarte furios dacă întârziaţi peste măsură.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi pot fi numiți cu adevărat norocoși. Nici dacă nu fac nimic, tot vor simţi norocul în preajma lor. Jucaţi la Loto, puneţi la pariuri, mergeţi la cazino. În plus, circumstanțele zilei vor ajuta atât de mult, încât puteți să vă atingeți cu ușurință toate obiectivele fără nici cel mai mic efort. Totuşi, comunicarea cu alte persoane are de suferit, pentru că aveţi atât de multă încredere în voi astăzi, încât oricine vi se pare total inutil şi plictisitor.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Rac

Racul va trebui să renunțe la o achiziție majoră. În viața ta va exista o cheltuială bruscă, asociată cu boala unei rude mai în vârstă. Nu vă faceți griji cu privire la banii cheltuiți pentru cumpărarea de medicamente. Este mai important să auziți de la medic că totul va fi în regulă, decât să plecaţi urechea la prostiile partenerului vostru, care vă bate la cap că aruncaţi un munte de bani pe fereastră. Faceţi ce trebuie făcut, cu sănătatea nu e de joacă.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Leu

Leii sunt puţin destabilizaţi astăzi, din cauza unei probleme la muncă. Te consumă mental şi vei începe să ai dubii despre tine, crezând că poate nu ești suficient de bun pentru locul tău de muncă, având în vedere că un coleg nu pare să întâmpine probleme cu un proiect similar. Totuşi, vă aduceţi aminte că sunteţi LEU, vă scuturaţi mintea de dubii şi treceţi la atac. Victorii pe linie în a doua parte a zilei, iar cariera înceapă să strălucească din nou.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarei nu îi este recomandat să se adreseze conducerii la locul de muncă cu solicitări, reclamații sau inițiative. În timp ce șeful tău are o dispoziție furioasă, cel mai bine ar fi să nu interacţionezi cu el deloc. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să îl susţineţi în ce încearcă să facă şi oferiţi-vă suportul. Șeful tău ştie de ce eşti capabil şi o să te lase să-l ajuţi, iar asta nu îţi poate fi decât de ajutor. Este posibil să avansezi după mişcarea asta, pentru că ideile tale îl scot dintr-o mare încurcătură.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...