Horoscop 5 martie 2018. Balanţele primesc veşti incredibile, iar Gemenii sunt ţinta bârfelor

Publicitate

Horoscop 5 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul banilor! Este predestinat să începeţi săptămâna cu lucruri care vor avea o mare importanţă pentru viitorul apropiat. Veţi reuşi chiar să descoperiţi o nouă sursă de venit. 

Publicitate

Începeţi propria afacere sau luaţi totul de la zero, cu un nou job! Important este că lenea nu va sta în calea dorinţei voastre de a înmulţi banii din cont!

Gemenii vor fi ţinta bârfelor, Racii trebuie să ia o serie de decizii foarte importante, iar Fecioarele sunt extrem de productive la locul de muncă.

Publicitate

Horoscop 5 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va începe săptămâna cu inima puţin frântă. Întâlnirea mult aşteptată nu va avea loc, dar capul sus! Mai bine aşa decât o nouă ocazie să vă întristaţi.

Seara, vei afla veşti uluitoare despre intenţiile partenerului de viaţă. Astrele vă recomandă să scoateţi din gândurile și inima voastră această persoană, cât mai curând posibil. Canalizaţi-vă atenţia spre altcineva. Un coleg sau un vecin, de exemplu.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Taur

Taurii sunt avertizaţi că pot întârzia de la o o întâlnire foarte importantă. Asta nu se va întâmpla dacă vă aranjaţi garderoba din timp. Apoi, nu uitaţi de traficul aglomerat. Luaţi în calcul folosirea GPS-ului sau plecaţi spre locul cu pricina mai devreme. Important este să ajungi la timp. În caz contrar, persoana de care ar putea depinde cariera ta se va supăra foarte tare.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Gemeni

Astăzi, Gemenii vor fi ţinta bârfelor la locul de muncă. Unul dintre colegi va observa că eşti prea mult prea drăgăstos cu şeful. Imediat, zvonurile se vor răspândi că există o relaţie amoroasă între voi şi că șeful ți-a promis deja o mărire la salariu. O să oboseşti explicând tuturor că totul este o minciună. Sfatul nostru este să ignori bârfele din jurul tău şi să îţi vezi liniştit de muncă.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Rac

Racii trebuie să ia o serie de decizii foarte importante. Managerii vă vor cere se selectaţi mai mulţi colegi pentru un proiect foarte serios. Sfatul nostru este ca nu cumva să vă treacă prin minte să alegeţi dintre cei cu care vă înţelegeţi cel mai bine. Trebuie să alegi responsabil, doar pe cei capabili. Nu aveţi nevoie de prieteni, ci de profesionişti.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Leu

Pentru Lei, afacerile astăzi sunt pe locul doi. Prioritar este să vă puneţi viaţa personală în ordine. Mai ales că partenerul tău de viaţă este foarte nemulţumit. Aşa că, toată ziua veţi fi distrași în mod constant de la îndatoririle profesionale ca să răspundeţi la SMS-uri. Ziua va trece fără prea mari realizări la locul de muncă. Nu veţi face decât să daţi explicaţii şi să vă justificaţi pentru cearta de ieri.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Fecioară

Astăzi, ucenicul îşi va depăşi profesorul! Fecioarele sunt extrem de productive, capabile şi dau dovadă de multă îndemânare. Şeful nu-ţi va fi pe plac astăzi aşa că vei face tot ce poţi să termini rapid treaba şi să pleci. Seara, te vei relaxa după o zi obositoare la muncă şi îi vei face o vizită celui mai bun prieten.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...