Horoscop luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie

Publicitate

Berbec

Publicitate

Luna martie începe cu unele probleme de comunicare, însă o gândire mai amănunţită va ajuta foarte mult, iar problemele vor dispărea repede. Paradoxal, în ciuda problemelor de comunicare, oportunităţile vor apărea cu o mai mare viteză decât în mod normal. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nu ai răbdare să iei lucrurile treptat.

Taur

Publicitate

Luna aceasta ai parte de profunzimea pe care ţi-o doreai de mult, pentru a te putea gândi mai complex la problemele pe care le-ai avut de la începutul anului. În mare parte din timp eşti confuz, în condiţiile în care oscilezi între îndeplinirea responsabilităţilor şi distracţia la maximum. Toată energia asta pe care o ai te poate îndrepta şi spre conflicte.

Gemeni

Creativitatea atinge cote maxime în această lună, motiv pentru care nu pierzi timp şi profiţi de ea. În plus, Jupiter deschide uşile unor oportunităţi profesionale excelente, la care ai sperat de ceva timp. Luna plină din această lună va pune punct unor probleme care ţi-au tot complicat viaţa în ultima vreme. Martie pare a fi luna ta!

Rac

Începi să gândeşti mai raţional şi să priveşti problemele din toate părţile, perspectivele şi posibilităţile. În această lună eşti definit de analiză, iar firea ta analitică nu te lasă să greşeşti, dar nici nu îţi permite să te laşi purtat de val. Mare parte din timp vei fi încordat, însă toate lucrurile pe care le ai de făcut vor fi rezolvate fără nicio problemă.

Leu

Creativitatea te urmăreşte. Eşti o persoană creativă din fire, însă plusul de romantism pe care ţi-l aduce luna martie te ajută să creezi cât mai multe opere muzicale sau poetice. Spre mijlocul lunii, romantismul este înlocuit de dorinţa de a explora, iar orice oportunitatea de a părăsi oraşul în dorinţa de a evada nu va fi trecută cu vederea.

Fecioară

Luna plină creează o conexiune foarte puternică minte-corp, fapt datorită căruia vei reuşi să atingi unele dintre obiectivele propuse, în materie de sănătate. Toată luna îţi doreşti să faci fapte nobile şi curajoase, iar asta te face să nu poţi refuza cererile prietenilor tăi sau ale familiei. Apar unele tensiuni spre sfârşitul lunii, care vor dispărea, dacă vei vorbi despre ele cu persoanele cu adevărat importante.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...