Horoscopul zilei de Sâmbătă 3 Martie 2018

Publicitate

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Publicitate

Conform prognozei, aceasta zi se afla sub influenta trigonului Mercur-Jupiter, care amplifica interesul pentru studii aprofundate si interdisciplinare. Prin urmare, este posibil sa se manifeste o tendinta de a privi lucrurile in ansamblu, din mai multe puncte de vedere.

Este o zi excelenta pentru a face schimb de experienta cu profesionisti din domenii conexe. La nivel macro, institutiile din domeniul juridic ar putea da dovada de mai multa transparenta si o mai buna comunicare cu presa.

Publicitate

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Se pare ca va framanta o problema sentimentala, dar reusiti sa va pastrati optimismul.

In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Partenerul de viata si familia va sprijina.

S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Nu se intrevad probleme serioase, asa ca eastrolog.ro va incurajeaza sa fiti mai optimist.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este rost de discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. In mod special vei afla informatii secrete, bine ascunse de ceva vreme in sfera profesionala. Totusi ar fi bine sa asculti si sa vorbesti cat mai putin.

Pe de alta parte, nu toate cele aflate astazi iti sunt de folos. S-ar putea sa fii nevoit sa faci cateva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Printre vorbe si treburi cotidiene, rezerva momente pentru a lectura o carte bune.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea sa primesti ceva bani de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori. De asemenea vin vesti importante legate de conditiile de munca, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu.

Totusi nu pune baza pe cele aflate sau discutate acum, pentru ca este loc suficient pentru rasturnari de situatie. Spre seara mergi la cumparaturi alaturi de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua este favorabila dialogurilor cu sefii si cu reprezentantii institutiilor oficiale care iti sunt de folos in segmentul socio-profesional. Pentru ca starile de sprit sunt fluctuante, fii prudent si evita reactiile exagerate, discutiile ample si asumarea unor responsabilitati care te depasesc. A doua parte a zile iti aduce posibilitati de ingrijire corporala, achizitionarea unor obiecte vestimentare deosebite sau planuri de infrumusetare pe termen lung.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...