nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Publicitate

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat la față.

Publicitate

Oksana Kobeletskaya are 36 de ani și este din Odessa (Ucraina). Avea deja o fetișă când a rămas iar însărcinată  și a fost nemaipomenit de fericită. Însă evenimentul fericit s-a transformat într-o senzație mondială.

Soții  Kobeletskaya  plănuiau să aibă doi copii,  așa că o nouă sarcină s-a nimeri la fix pentru a le oferi un frățior sau o surioară fetiței lor de 3 ani.  Doar că, atunci când femeia a mers la una dintre consultațiile de rutină, medicii i-au dat probabil cea mai șocantă veste din viața ei.

Publicitate

„Totul era ca de obicei: abdomenul, gelul și senzorul. Dar când s-a uitat pe ecran, doctorița și-a schimbat expresia feței, iar eu m-am speriat foarte tare”, povestește Oksana. „ Îmi amintesc cum ea a început să numere cu voce tare feții, spunând că pentru aceasta ar trebui să mi se ofere o casă pe litoral…”

Medicul a pronunțat rezultatul: ecograful a arătat clar cinci feți! Nașterea unor cvintupleți fără fertilizare in vitro este un fenomen foarte rar: 1 caz la 55 de milioane. Și în timp ce Oksana încerca să accepte noutatea, medicii discutau entuziasmați despre pacienta lor unică. Era o raritate!

„Eu nu reușeam să înțeleg ce se întâmplă cu mine. Aveam impresia că visez și că îndată mă voi trezi”, a mărturisit femeia. Toate planurile de viitor trebuiau schimbate… Dar nu aveau de gând să renunțe la un asemenea dar al destinului.

Travaliul a început în a 30-a săptămână de sarcină. Când a ajuns la spital, Oksana era deja așteptată de opt medici și asistente de la maternitate. Mai târziu ea își amintea că medicii o tratau ca pe un vas de porțelan…

Trei băieței și două fetițe au apărut pe lume prin cezariană. În ciuda temerilor medicilor, toți cinci erau sănătoși, chiar dacă inițial aveau nevoie de îngrijiri suplimentare. Evident, imediat după ce s-au născut, Dariya, Aleksandra, Denis, Vladislav și David au devenit vedete. Nașterea lor este unicul caz cunoscut din Ucraina.

17352282_10158664230230019_19744385477356093_n14520363_562014954003509_5710734430415377371_n_47899300

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Viermele-acesta-iti-invadeaza-creierul.-Vezi-cum-poate-ajunge-in-corpul-tau

Viermele acesta iti invadeaza creierul. Vezi cum poate ajunge in corpul tau

Exista un vierme, care odata ajuns in corpul omenesc se poate deplasa oriunde: in ochi, ...