La-numai-29-de-ani-Dana-a-decis-să-plece-din-această-lume.-A-lăsat-în-urmă-trei-copii-orfani

La numai 29 de ani, Dana a decis să plece din această lume. A lăsat în urmă trei copii orfani

Publicitate

Dana Pop, o tânără de doar 29 de ani, din localitatea Santău, judeţul Satu Mare, şi-a pus capăt zilelor într-un mod bruta, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânăra a fost descoperită spânzurată în propria casă, după ce anterior aceasta și-a făcut mai multe răni pe mâini, încercând să-și taie venele, a relatat Adevărul.

Publicitate

Rudele și prietenii  tinerei femei nu îşi explică de ce a recurs tânăra la acest gestextrem , aceatsa lăsând în urmă trei copii orfani. Mai mult, femeia tocmai își găsise un loc de muncă la un supermarchet din localitate.

Dana avea trei copii, iar în momentul în care a decis să îşi ia viaţa doi dintre ei erau plecați  cu tatăl lor în oraş, acasă fiind doar fiul de cinci ani al femeii.

Publicitate

Din păcate se pare  că fiul de cinci ani  a fost şi cel care a găsit-o pe mama lui fără suflare, şi care mai apoi şi-a sunat rudele pentru a le cere ajutorul.

Rudele au alertat ma apoi, prin 112, poliţia şi salvarea, care s-au deplasat la casa femeii, dar aceasta nu mai prezenta semne vitale în momentul în care a ajuns echipajul medical.

Citeste si:

Cine este jandarmul român care și-a pus capăt zilelor, azi noapte

Cine-este-jandarmul-român-care-și-a-pus-capăt-zilelor-azi-noapte

Au apărut primele informații despre moartea tragică a jandarmului  Cătălin Predescu, subofiţerul din cadrul Jandarmeriei Teleorman care s-a împuşcat în cap, noaptea trecută.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Cătălin Predescu era în plin proces de divorţ și era reclamant în proces, în timp ce soţia sa era pârâtă. Totuşi, femeia ar fi cerut custodia totală a copilului, motiv pentru care jandarmul era în depresie a relatat Antena 1.

Noaptea trecută, înainte cu puţin timp de a intra în serviciu, Cătălin Predescu s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Trupul său a fost găsit de colegii care au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, subofiţerul Cătălin Predescu și-a şters contul de Facebook.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic şi a fost testat ultima oară în aprilie 2017.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...