Mama-Elodiei-Ghinescu-a-primit-un-telefon-misterios-„Plangea-nu-prea-intelegeam-dar-mi-a-spus-ca…”-A-sunat-o-la-câteva-zile-de-la-dispariție-și-i-a-spus-ceva-care-schimbă-tot-ce-știam

Mama Elodiei Ghinescu a primit un telefon misterios: „Plangea, nu prea intelegeam, dar mi-a spus ca…”

Publicitate

Parintii Elodiei Ghinescu, avocata disparuta in mod misterios de ani buni, au vorbit despre ultimele zile dn viata fiicei lor.

Publicitate

Mama Elodiei Ghinescu a fost ferm convinsa ca ginerele Cristian Cioaca este in spatele disparitiei sale inca de la inceput. Se pare ca sotii Cioasa se certasera, iar politistul avea mai multe izbucniri violente.

Emilia Ghinescu a povestit ultimul telefon pe care l-a primit de la Cristian Cioaca.

Publicitate

„M-a sunat atunci după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dar noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum şi plângea de nici nu înţelegeam. Am oprit maşina ca să pot să înţeleg ce zice şi îmi spunea că: toată viaţa a făcut ce a vrut şi că acum am ascultat de părinţi şi uite ce am făcut şi că o să mă arunc cu maşina într-o prăpastie şi nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă niciodată şi chestii de genul ăsta. Şi atunci l-am întrebat: dar ce i-ai făcut? Bineînţeles că nu zicea nimic”, a spus ea la un post de televiziune.

„Cam cu vreo zece zile înainte de a o omorî, m-a sunat mama lui de la Piteşti şi mi-a spus că Elodia o să mănânce o bătaie de la fiul ei soră cu moartea şi că n-ar vrea să fie în pielea ei. Un om normal nu poate să spună aşa ceva. Nici n-am luat în seamă. Şi nu au trecut nici zece zile şi s-a întâmplat această treabă. (…) Este tot timpul în mintea mea. Mai ales cum spuneţi dumneavoastră, ziua mamei pentru că şi ea era la rândul ei mamă şi copilaşul ei a rămas ca şi orfan. Nu l-am mai văzut de vreo cinci ani. Ultima oară era în clasa a II-a, în clasa I. Şi ne-am dus la şcoală şi directorul prima dată ne-a lăsat. Ne-am mai dus o dată până atunci şi ne-a lăsat să-l vedem. A doua oară când ne-am dus, nu ne-a mai dat voie. A spus că i-a interzis sora lui Cioacă să ne dea voie să-l vedem”, a mai spus mama Elodiei Ghinescu.

5_64310500

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...