O-apropiată-a-Israelei-face-dezvăluirea-tragică-după-moartea-acesteia-„De-la-jumătatea-anului-trecut

O apropiată a Israelei face dezvăluirea tragică după moartea acesteia: „De la jumătatea anului trecut…

Publicitate

Israela Vodovoz a murit la doar 70 de ani, iar decesul acesteia a provocat o undă de șoc în țară.

Publicitate

Ea a fost găsită decedată în baie, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Rodica Bucur, avocata Israelei și o apropiată a acesteia, a făcut dezvăluiri despre modul în care aceasta a fost găsită și despre ultima perioadă din viața acesteia.

Publicitate

N-a căzut lateral pur şi simplu la podea. Am fost anunţată de către o bună prietenă de-a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile. M-am ingrijorat şi din primul moment am ştiut că s-a întâmplat ceva. Se presupune că nu au fost urme de violenţă.

Am observat o schimbare începând de la jumătatea anului trecut la dna Israela. Îi ceream, o rugam să iasă mai mult, să facă mişcare. Din păcate am observat o creştere în greutate în ultimele luni, a spus aceasta, conform stirileprotv.ro.

ngajaţii ISU au spart uşa apartamentului Israelei și au găsit-o moartă, în baie. Era dezbrăcată şi întinsă pe podea.

„S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, sunt primele concluzii ale criminaliștilor.

Ce spune Oana Turcu despre moartea Israelei.

Oana Turcu, o prietenă a Israelei, a vorbit despre ce ce s-a petrecut în ultimele luni din viața acesteia.

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumuseţe. Acest lucru înseamnă că îşi dorea să trăiască, îşi dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viaţa care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu.

Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înţeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi.

Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta aşa cum era. Îşi ura condiţia. Nu mai suporta că se îngrăşase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu la un post de televiziune.

Israela și Liviu, o poveste desprinsă din filme.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...