O vaduva ramasa singura cu 2 copii a recurs la gestul extrem: „M-am culcat cu 80 de barbati insurati” De ce a ales sa faca asta

Publicitate

O femeie care a ramas vaduva si a suferit din cauza disparitiei sotului ei, a luat o decizie care i-a uimit pe multi din cei care i-au auzit povestea.

Publicitate

Louise Van Der Velde, in varsta de 43 de ani, sexolog de profesie si mama a doi copii, n-a incercat sa-si caute o a doua dragoste, ci a incercat sa treaca peste suferinta aventarandu-se in relatii pasagere.

Vaduva a decis sa isi traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Publicitate

„Să-mi trăiesc viaţa amoroasă la maximum este munca mea de viaţă. Consilierea mariajului tradiţional eşuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani. Nonsensul „până când moartea ne va despărţi” te face să îţi asumi că monogamia merge pentru toată lumea.

Nu este realistic şi nu se potriveşte cu firea umană. Oamenii ar trebui să judece mai puţin şi să facă mai mult sex grozav. Viaţa este prea scurtă să faci sex doar cu un partener”, mai spune Louise Van Der Velde, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si:

Și-a pus fetița la somn și după câteva ore s-a uitat pe un monitor să vadă ce face. Când a văzut ce se ascunde lângă micuță, a început să țipe! Ce era acolo, toți părinții s-ar cutremura

Fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său, iar atunci când vine vorba despre un bebeluș, grija este cu atât mai mare. Așa că foarte mulți părinți aleg să își supravegheze permanent bebelușul cu ajutorul unor monitoare și a unor camere de supraveghere.

Bonnie Moore, o femeie care locuiește în Norfolk, a avut parte de o întâmplare neobișnuită, care i-a dat viața peste cap.

Într-o zi, pe când se uita să vadă dacă micuța Athea doarme în pătuțul său, femeia a observat ceva care i-a făcut pielea de găină. Ceva de-a dreptul terifiant se afla în spatele fetiței.

„Am încercat să mă gândesc la orice posibilitate, însă nimic nu se lega. Caracteristicile erau atât de clare. Pur și simplu nu știu ce să fac”.

Bonnie le-a arătat și altor persoane filmarea, care au avut aceeași reacție.

Din imagini, se poate observa un alt copil sau o păpușă care stă întinsă alături de Athea, fetița care săptămâna viitoare va împlini un an. Însă, potrivit mamei terifiate de imaginile suprinse, nu se află nimic acolo.

„Fiica mea se află în partea de jos a ecranului. Însă dacă dai zoom, îi poți vedea capul și corpul și apoi și acest lucru care stă lângă ea”, a dezvăluit mama.

Alți părinți care au văzut imaginile au o altă părere despre imaginile controversate. Mulți au fost de acord că ceva este acolo, într-adevăr și că poate fi spiritul cuiva extrem de special.

Se pare că Bonnie și-a pierdut fratele când acesta avea nouă ani, iar imaginile ciudate au apărut la doar câteva zile de la comemorarea dispariției sale.

Publicitate

„Simt că este un băiat tânăr, posibil o rudă sau un alt copil de-al tău, el oferă protecție copilului săi și va veghea asupra lui cât doarme pentru a se asigura că este în siguranță”, a spus o femeie care crede că poate comunica cu spiritele.

Publicitate
x

Check Also

Cum-e-să-trăiești-cu-cineva-din-zodia-Taur-uite-ce-obiceiuri-are.-Ce-spui-se-potrivesc

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?

Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pământ decât Taurul cel stabil și ...