Povestea-tinerei-de-21-de-ani-CĂSĂTORITĂ-cu-CINCI-fraţi-Mă-culc-cu-ei-pe-rând

Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând

Publicitate

O femeie în vârstă de 21 de ani este măritată cu cinci frați și e nevoită să facă amor cu fiecare pe rând. Ei locuiesc împreună, alături de un copil, într-o casă cu doar o cameră, care nu are paturi. Motivul pentru care ea s-a căsătorit cu toți frații e pentru că tradiția spune că, odată ce te măriți cu un bărbat, ești nevoită să te căsătorești cu toți frații lui.

Publicitate

Rajo Verma este din India și e căsătorită cu cinci bărbați, toți frați, iar cu unul dintre ei are un băiețel de un an și două luni. Doar că nimeni nu știe al cui este copilașul.

„La început a fost puţin ciudat, dar nu îl prefer pe niciunul. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea”, a spus femeia, conform The Sun.

Publicitate

Guddu este primul soț, cel cu care femeia s-a căsătorit în urmă cu 4 ani, când amândoi aveau vârsta de 17. Bărbatul spune că niciunul dintre frați nu este gelos că femeia întreține relaţii intime cu toți frații ba, mai mult, se consideră o familie fericită.

Acest tip de căsătorie este numită poliandrie, o femeie având voie să fie căsătorită în același timp cu mai mulți bărbați, în cadrul unei tradiții Hindu.

woman-married-5-brothers

Citeste si:

Ea e văduva care a făcut amor cu peste 100 de bărbați însurați și mai vrea! E bogată și duce lipsă doar de un soț! Iată de ce îi plac doar bărbații căsătoriți și ce mesaj are pentru nevestele înșelate

vaduva

Gweneth Lee are 47 de ani și datorită meseriei sale, cea de consultant financiar, are o situație financiară de invidiat, deși a rămas văduvă. Deși își permite să își refacă viața alături de un alt partener de viață, ea vrea să fie amantă și întreține relații intime numai cu bărbați însurați.

Lee este un fost model care și-a păstrat frumusețea și face amor doar cu bărbați însurați, însă precizează că nu se simte deloc vinovată pentru ceea ce face, din contră, ea spune că ceea ce face ea ajută la salvarea căsniciilor, potrivit The Sun.

Fostul model precizează că jumătate dintre soțiile bărbaților cu care are sau a avut aventuri știu că ea există în viețile soților lor, dar nu fac nimic pentru că știu că ea le oferă bărbaților ceea ce ele nu o fac acasă: relații intime.

„Sincer, eu cred că ajut multe cupluri să rămână împreună. Pentru multe femei, sexul dispare din rutina lor săptămânală. Pentru ele e totul ok deoarece își canalizează acea energie către copii sau prieteni. Și așa își înlocuiesc această nevoie pentru sex. Dar la barbați nu este așa!”, a declarat ea.

vvvvv

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

M-am-măritat-cu-Octavian-la-24-de-ani.-După-nuntă-eram-la-o-masă-în-famile-și-soacra-mea-se-uita-tare-insistent-la-mine.-Doamne-ce-mi-a-făcut.

M-am măritat cu Octavian la 24 de ani. După nuntă, eram la o masă în famile și soacra mea se uita tare insistent la mine. Doamne, ce mi-a făcut. Au urmat zile de chin, așa o pacoste de femeie… Până într-o zi când am pus la cale un plan.” De necrezut ce lecție i-a dat SOACREI și ce s-a întâmplat după aproape 20 de ani

M-am măritat la 24 de ani și căsnicia mea s-a învârtit în jurul soacrei mele, din ...