Prima-INTALNIRE-cu-Sofia-a-acestui-soldat-intors-din-Afganistan-Ce-i-a-soptit-TATAL-puiului-de-om-din-BRATELE-LUI-a-facut-o-LUME-INTREAGA-SA-PLANGA

Prima INTALNIRE cu Sofia a acestui soldat intors din Afganistan! Ce i-a soptit TATAL puiului de om din BRATELE LUI a facut o LUME INTREAGA SA PLANGA!

Publicitate

Filmarea în care un soldat din Marina americană îşi ţine copilul în braţe pentru prima dată, după ce s-a întors din Afganistan, a impresionat o lume întreagă.

Publicitate

Întreaga familie Chuva, inclusiv micuţa de doar patru luni pe nume Sophia, s-a adunat luni la Aeroportul Internaţional din Tampa pentru a-l întâmpina pe Fernando, un soldat din Marina americană care s-a întors din Afganistan, scrie Daily Mail.

Dana Chuva şi rudele cuplului l-au aşteptat pe Fernando la aeroport cu o pancartă pe care scria: „Am aşteptat toată viaţa să te întâlnesc”.

Publicitate

Sophia purta un tricou având imprimate cuvintele „Bun venit acasă, tăticule!” şi o fundiţă din material de camuflaj ataşată la bentiţă.

Nerăbdarea familiei a luat sfârşit când bărbatul a apărut în cele din urmă în zona de aşteptare, grăbindu-se să-şi îmbrăţişeze soţia şi fetiţa. Copleşit de emoţii, soldatul şi-a strâns în braţe copilul pentru prima oară, în timp ce soţia lui stătea alături, lăsându-i pe cei doi să se apropie şi încercând să-şi stăpânească lacrimile.

„Sentimentul pe care îl am acum este de uşurare. Nu am cuvinte să îl exprim”, a declarat Fernando Chuva mai târziu pentru WISHTV. „Dumnezeule, sunt atât de fericit!”

„Nu este uşor, dar când iubeşti cu adevărat pe cineva, atunci merită”, a spus soţia lui, Dana, referindu-se la perioadele lungi de aşteptare.

Fernando Chuva a făcut serviciu militar în patru misiuni peste ocean, iar Dana a venit de fiecare dată la aeroport ca să îl primească înapoi acasă. Acum reuniunea a fost cu atât mai specială cu cât bărbatul a fost întâmpinat de un nou membru al familiei.

La naşterea micuţei Sophia, Chuva se afla deja la zeci de mii de kilometri depărtare, lucrând ca specialist în domeniul telecomunicaţiilor, a informat canalul de televiziune WISHTV.

Soţia lui i-a trimis o înregistrare cu naşterea fiicei lor, dar de-a lungul celor patru luni Chuva şi-a văzut bebeluşul doar de câteva ori prin Skype, conexiunea la internet fiind nesigură în Afganistan.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

M-am-măritat-cu-Octavian-la-24-de-ani.-După-nuntă-eram-la-o-masă-în-famile-și-soacra-mea-se-uita-tare-insistent-la-mine.-Doamne-ce-mi-a-făcut.

M-am măritat cu Octavian la 24 de ani. După nuntă, eram la o masă în famile și soacra mea se uita tare insistent la mine. Doamne, ce mi-a făcut. Au urmat zile de chin, așa o pacoste de femeie… Până într-o zi când am pus la cale un plan.” De necrezut ce lecție i-a dat SOACREI și ce s-a întâmplat după aproape 20 de ani

M-am măritat la 24 de ani și căsnicia mea s-a învârtit în jurul soacrei mele, din ...