Profeția Mariei Ghiorghiu din POSTUL PAȘTELUI. Clarvăzătoarea susține că a primit acest mesaj de la Dumnezeu. E incredibil, dar unele lucruri au început să se

Publicitate

Clarvăzătoarea din Carpați Maria Ghiorghiu susține că primește mesaje de la Divinitate.

Publicitate

Rolul acestor mesaje, susține ea, este de a-i avertiza pe cei din jur în legătură cu pericolele care îi pândesc, căci, nu-i așa, Dumnezeu lucrează prin oameni.

Maria susține că a primit un mesaj chiar de la Iisus Hristos, lansând astfel în mediul online o nouă clarviziune controversată.

Publicitate

„Ma aflăm într-un mijloc de transport. Chiar dacă era gălăgie, aud un glas în dreaptă mea care spune «Am rămas fără apa».

Dar un alt glas vine repede cu o explicație: «Pentru că apa e blestemată! O spune Iisus Hristos!».

Prieteni dragi, va veni o vreme când apa va lipsi din multe case de pe Pământ. Sau chiar dacă va există apa, această nu va fi bună de băut.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Maica Domnului că să nu-și întoarcă față să de la noi (…)

Fără mâncare mai trăiește omul, dar fără apa, nu se poate trai”, a scris Măria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu susține că vine marele cutremur

„Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est. Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare”. „Dragii mei, ceva se va întâmplă.

Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare”, a mai scris clarvăzătoarea din Carpați pe site-ul ei.

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare despre România

Măria Ghiorghiu a avut o nouă premoniție înfiorătoare. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv ridică semnale de alarmă care vizează o posibilă explozie gigant.

“În această dimineață, trează fiind, văd stând în pat cu ochii închiși, văd înspre Apus un incendiu uriaș! Era un incendiu la sol, dar ce ardea atât de violent și cu așa mari flăcări eu nu știu.

Erau mulți pompieri în față flăcărilor uriașe. Spuneam că era un incendiu uriaș la sol, deoarece nu vedeam clădiri înalte.

Dacă ardea vreo clădire, atunci aceea era jos pe pământ. Să nădăjduim, fraților, că în acest posibil incendiu să nu-și piardă viață și oameni” a fost postarea făcută de Măria Ghiorghiu, târziu în noapte.

Cu doar câteva zile înainte Maria Ghirghiu a vorbit şi despre un posibil accident nuclear
„Dragii mei, ceva se va întâmplă.

Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare. În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în spatele meu înspre sud, văd câteva persoane ce stăteau pe marginea drumului asfaltat, că într-o stație de autobuz.

Brusc, în spatele acestor persoane în așteptare, vin spre ele mai multe obiecte mărunte, pietre, bucăti mici din materiale plastice sau lemnoase, praf, exact că atunci când are loc o explozie puternică cu un suflu extrem de puternic.

Afară ea ziuă și senin, numai această explozie a tulburat liniștea de care se bucurau cei de pe marginea drumului.

Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar să nădăjduim că nu vor fi și victime omenești.” a mai scris Măria Ghiorghiu pe blogul sau.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...