Se-lasa-cu-scandal-Dorian-Popa-i-a-făcut-avansuri-fiicei-lui-Giani-Kiriţă-în-direct.-Atât-i-a-trebuit-sportivului.-Atât-i-a-trebuit-sportivului

Se lasa cu scandal? Dorian Popa i-a făcut avansuri fiicei lui Giani Kiriţă în direct. Atât i-a trebuit sportivului: „Să …

Publicitate

Fata lui Giani Kiriţă nu mai este un copil şi, după ce a făcut 18 ani, a început să întoarcă multe capete. Dorian Popa i-a făcut avansuri tinerei în emisiune, iar sportivul nu a avut o reacţie prea plăcută.

Publicitate

Roxana Kiriţă se numără lejer printre cele mai frumoase fete de bărbaţi celebri de la noi din ţară. Dorian Popa a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o la „Gashka mare” şi, după ce i-a făcut mai multe complimente, Giani Kiriţă l-a avertizat.

„Dorian Popa să stea în banca lui (…) Cred ca Dorian se face că nu îl cunosc şi nu e pe aici, că l-aş lua pe interval”, a spus Giani Kiriţă.

Publicitate

Cântăreţul a mărurisit apoi că glumea şi că o ştie pe tânără încă de pe vremea când era minoră. Dar nu s-a oprit aici. Mai în glumă, mai în serios, Dorian tot nu s-a oprit din a o complimenta fiica fotbalistului.

„Eu i-am spus lui Giani că are o fată extrem de frumoasă. O ştiu pe Roxana de la 17 ani. Nu prea îmi permiteam glume atunci, dar acum că e majora discutăm altfel”, a spus Dorian Popa.

Şi, ca sa îi încerca la maximum nervii fostului fotbalist, înainte de a-şi cânta noul single, Dorian Popa i-a dedicat melodia Roxanei. Giani Kiriţă a început atunci să îl alerge pe artist prin platou.

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în Bucureşti. El este un jucător de fotbal din România retras dn activitate. Ultima dată a jucat pentru CS Buftea. Fostul sportiv are doi copii: o fată şi un băiat: Roxana şi Marco Kiriţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Ei-sunt-cei-mai-destepti-oameni-Zodiile-care-au-cel-mai-mare-IQ

Ei sunt cei mai destepti oameni! Zodiile care au cel mai mare IQ

Ies mereu in evidenta, cu o usurinta remarcabila si au idei stralucitoare, pe care toti ...