i-a-făcut-un-selfie-la-volan-și-acum-poliția-îl-caută-în-toată-țara.-Ce-au-văzut-oamenii-legii-în-ochelarii-bărbatului-–-FOTO

Și-a făcut un selfie la volan și acum poliția îl caută în toată țara. Ce au văzut oamenii legii în ochelarii bărbatului – FOTO

Publicitate

Și-a făcut un selfie la volan și acum îl caută Poliția

Publicitate

Un bărbat din Marea Britania a postat pe o rețea de socializare un selfie care a făcut Poliția să îi bată la ușă.

La prima vedere pare o poză ca oricare alta, dar din cauza acesteia bărbatul își va lua o amendă destul de mare.

Publicitate

Bărbatul, cunoscut ca ‘”Geordie Aviator”, a postat o fotografie în care avea ochelari de soare la ochi. Mesajul fotografiei spunea că este ultima lui seară singur deoarece de a doua zi va fi însurat și că îi este frică. Un polițist a văzut fotografia și a observat un detaliu care altora le-a scăpat, bărbatul mergea cu viteză mare pe un drum public.

Acesta i-a scris bărbatului spunându-i să îl contacteze pentru cadoul de nuntă. Chiar dacă bărbatul și-a șters imediat contul, Poliția este deja în căutarea lui.

Citeste si:

Povestea unei tinere care a fugit de acasă la 16 ani. „Ştiam că o să fac curăţenie. În avion mi-a spus că o să mă prostituez…” Ce s-a întâmplat cu fata este cumplit

sdfsdf

Iată povestea emoționantă a unei tinere care a ajuns pe drumuri la vârsta de 16 ani, nemaisuportând calvarul la care era supusă zi de zi chiar de către propriii părinți.

La vârsta de 18 ani a ajuns în Anglia unde i s-a propus să se prostitueze, și deși avea doar 50 de lei în buzunar și nu avea unde să stea, a ales munca cinstită, scrie all4romania.ro.

„Mă numesc D. și am 18 ani. La 10 ani am început să fac un sport greu, mai exact kaiac-canoe. Am câștigat medalii și bani, iar totul era frumos și părinții mei erau mulțumiți de mine.

La 13 ani am vrut să las cariera sportivă în urmă și le-am spus părinților că nu mai vreau să continui, iar ei au fost de acord.

A trecut o săptămână alături de familie și a început calvarul. Mama mea nu mai îmi dădea să mănânc decât un cartof și două roșii pe zi, dar și pentru alea trebuia să muncesc în grădină (săpam catofii, ceapa, crăpam lemne pentru iarnă și făceam curățenie în grădină în general).

Mă simțeam respinsă și neajutorată, mama a început să mă bată și să mă înjosească față de ceilalți frați doar pentru că am lăsat sportul respectiv.

Am plecat de acasă

La 16 ani dormeam în parc și mâncam mere furate din grădini. Am cunoscut un băiat care avea casă și fiindcă dormeam în parc, am ales să mă mut cu el.

Plângeam de foame, dar lui nu îi păsa. El își bea banii și a început să mă bată și să îmi vorbească urât… Am acceptat „tratamentul” acesta până am făcut 18 ani, când o prietenă mi-a zis să vin cu ea în Anglia, unde voi lucra la „Home Klean”, adică la o fabrică de curățenie. Ei bine, nu a fost așa.

Am ajuns în aeroport, iar în avion mi-a zis că umrează să fac prostituție. Cu 50 de lei în buzunar, am plecat singură din aeroport și îmi căutam de lucru.

Am dormit pe drumuri. Într-o seară m-a oprit poliția și m-a luat la întrebări dar nu știam limba, nimic. Într-un final, am fost angajată într-un restaurant turcesc pe 20 de lire pe zi. Curățam cartofi și făceam curățenie, era foarte greu.

De nevoie, m-am măritat cu un albanez, și sunt destul de matură să realizez că el s-a căsătorit cu mine pentru acte, dar aici am găsit casă și masă.

Pe 23 iunie am făcut 20 de ani. Mi-e dor de mama, de tata, de frații mei… Voiam să simt ce înseamnă să fii copil, atât ce am realizat în viață e că știu să vorbesc cursiv 4 limbi: română, poloneză, albaneză și engleză.

Asta-i povestea mea în mare!”

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...