Sigur nu-ți cunoști drumul vieții tale în funcție de zodie!

Publicitate

Drumul vieții tale potrivit Horoscopului Mayaș: O mulțime de descoperiri despre viața zodiei tale care au fost făcute de către cei mai Atotștiutori Astrologi din întreaga lume care au reușit de fiecare dată să uimească lumea prin spusele lor pline de adevăr, culese din viața zodiilor și trăirile nativilor.

Publicitate

VĂRSĂTOR – Drumul vietii are de toate, dar nu are ceva! Cale de întoarcere, drum spre înapoi! Fii un luptator! ‘ Tu esti un om sufletist care a trecut prin multe incercari, trebuie doar sa fii mai optimist ca sa iti poti indeplinii toate visele pe care ti le-ai facut! Astazi e o zi ca toate celelalte, simpla si obisnuita. Nu-ti mai pasa de nimic. Lasi lucrurile de la sine sa decurga ele fara ca tu sa faci nimic, dar nu-i bine!

FECIOARĂ – Trebui sa iti pastrezi calmul, sa pastrezi masura in tot ce faci daca vrei sa iti iasa! Ai tendinta sa renunti usor asa ca trebuie sa tragi tare! Ai avut visuri care cu timpul s-au spulberat, n-ai avut puterea de a le implini, ti-ai pierdut speranta desi puteai sa le implinesti, dar ai ales sa renunti. Acum regreti pentru unele lucruri pe care nu le-ai facut. Stiu multe despre tine. Ai regrete pe suflet, dar sunt in zadar. Te descurajezi in loc sa lupti. Invata sa mergi mai departe indiferent de toate. Nu lasa pe nimeni sa fie o prioritate pentru tine. Te gandesti la o persoana din trecut, desi ar fi trebuit sa o dai uitarii si sa o lasi in pace. N-ai stare deloc si vrei sa o bagi in seama, dar iti este frica de raspunsul pe care il vei primi.

Publicitate

BERBEC – Nu-i asa ca vrei sa stii ce ti se va intampla in viitorul apropiat? Da,stiu, in cel mai scurt timp o sa intalnesti o persoana care iti va intra la inima asa ca ai grija cu corasonul! Astazi rupi foi cu regrete pentru cei care te-au lasat si au plecat de langa tine. Astazi esti un om mai puternic si dur. Ai invatat multe lectii de viata si stii cum sa te feresti de alta data… Ti-a fost trista inima, iti este si acum, dar nu o spui. Iti este frica sa mai iubesti, iti este firca sa nu o mai ranesti din nou. Te doare tare cand citesti, ai sufletul de gheata, dar tot iubesti. Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocari.

Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit. Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur. Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continua ceea ce au inițiat.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...