Tanara de 23 de ani s-a nascut fara doua treimi din vag!n! Cum este viata ei intima: „Ginecologul meu mi-a spus ca nu a mai vazut asa ceva”

Publicitate

Briana Fletcher are 23 de ani si a fost afectata de sindromul MRKH. Tanara s-a nascut fara doua treimi din vagin.

Publicitate

Din cauza acestui sindrom, Briana Fletcher nu are menstruatie, dar viata ei sexuala e normala.
„Nu simt nicio diferenţă în viaţa intimă. Mă simt prost când cineva mă întreabă dacă am un tampon, însă le spun că nu am la mine. Nu mă mai doare. Ginecologul meu, din perioada aceea, mi-a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Am posibilitatea de a realiza un transplant de uter, însă nu cred că naşterea unui copil te face neapărat mamă”, a spus Briana Fletcher.

Citeste si:

Publicitate

Ani întregi și-a căutat mama biologică, după ce a fost dată spre adopție. Într-o zi, a primit un mesaj din patru cuvinte care a răvășit-o. Ce scria în el:

Dintr-un motiv sau altul, unele femei aleg să renunțe la copiii lor și să îi abandoneze în spital sau să îi dea spre adopție.

Este și cazul șio Bethany Jane, care a fost lăsată din prima zi de viață pentru a fi luată acasă și îngrijită de către o altă familie. Anii au trecut, iar femeia ajungea la vârsta de 30 de ani, fără să știe care sunt originile sale și cine este femeia care i-a dat viață.

Originară din New York, tânăra a cerut inițial prietenilor săi pe Facebook ajutorul să descopere identitatea femeii care a dat-o spre adopție acum aproape 30 de ani.

Bethany s-a fotografiat în timp ce ținea un mesaj în mână, în care explica faptul că a fost lăsată de către mama sa, care la vârsta respectivă avea 13-14 ani și că aceasta era într-un centru de plasament când a născut-o.

Numele meu este Bethany J. Conrad. Am 29 de ani. M-am născut cu o buză și palatul având deschizătură. Îmi caut mama mea. Avea 13-14 ani când mi-a dat naștere. În acel moment era în centru de plasament când fost dată spre adopție. Am fost dusă la Catholic Charities din Syracuse, New York.  Am avut o adopție închisă și sunt în prezent în registrul de adopție al NYS, cu toate speranțele să o găsesc. Vă rog să distribuiți, vă mulțumesc”.

Ceea ce a început ca o căutare într-un cerc mic al prietenilor lui Bethany a ajuns foarte repede să se răspândească la aproximativ 31.000 de utilizatori ai platformei sociale Facebook. Cu mii de oameni care au distribuit această poveste, era inevitabil ca Bethany să nu găsească răspunsurile de care avea nevoie.

În mai puțin de o săptămână, căutarea mamei sale biologice s-a încheiat. O femeie a răspuns la mesaj cu un simplu comentariu:

„Aceasta este fiica mea. Vă rog să mă contactați”.

După ce a reușit să vorbească pe Facebook cu acea femeie, Bethany nu a avut niciun dubiu că aceea este mama ei.

Tânăra a aflat că mai are frați și că abia așteaptă să îi cunoască pe toți.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...