Tată, tu m-ai ucis (citiți și vă cutremurați)

Publicitate

Conducând pe un mare bulevard, înaintea ochilor unei doamne a avut loc un accident, în care a fost rănit grav un tânăr. Cu ajutorul unor oameni l-a pus pe tânăr, care avea în jur de 20 de ani, în mașina ei, ca să-l ducă la spitalul de urgență. Tânărul avea hemoragie, iar doamna a ajuns la spital cât de repede a putut. A fost luat de personalul de serviciu al spitalului și dus înăuntru.

Publicitate

Împreună cu ei a intrat și doamna, ca să afle cine este, iar apoi să înștiințeze rudele lui. Medici de serviciu au constatat că tânărul trebuia să intre urgent în operație. L-au înștiințat pe medicul chirurg, care, pentru a-l opera, a cerut 1.000 de dolari. Medicii au înștiințat-o pe doamnă, iar ea le-a spus cum s-a întâmplat accidentul și că nu-l cunoaște pe tânăr. Au comunicat din nou cu chirurgul, însă acela a rămas neînduplecat. Voia bani.

Doamna văzând pe tânăr cum se stinge, a spus:

Publicitate

– Începeți și salvați-l pe tânăr, căci eu merg să aduc banii.

Și într-adevăr, doamna a adus banii și numai după aceea a venit medicul chirurg.

Însă, ironia sorții! Însă ce i-a rezervat această noapte iubirea sa de bani?!! De îndată ce l-a văzut pe tânăr, a rămas ca trăsnit; s-a făcut alb ca un mort. A căzut peste el urlând de durere. Atunci tânărul i-a spus ultimele cuvinte:

– Tată, tu m-ai ucis!

Și zicând acestea, și-a dat duhul.

Doamna, cutremurată de cele întâmplate, a luat banii și i-a aruncat în fața medicului, spunându-i:

– Ia-i și fă înmormântarea fiului tău!

Pe lângă toate acestea era și singurul lui copil.

Articol relatat de portalul marturieathonita.ro

Citeste si: Compunerea unui băiețel despre mama sa. Tatăl a râs cu lacrimi și l-a rugat să nu-l descrie și pe el!

Compunerea unui băiețel despre mama sa. Tatăl a râs cu lacrimi și l-a rugat să nu-l descrie și pe el! Sinceritate, naivitate, dragoste, emoție, ironie, umor involuntar… toate adunate în compunerea unui băiețel de șapte ani, despre mama sa.

”Se poate spune că mama mea este slabă, cel puțin asta le spune ea tuturor. Are niște picioare foarte lungi, dar doctorul i-a zis că are platfus. Capul mamei este la fel, mare. Mai mare decât al meu. Dar asta pentru că mama mea este deșteaptă. Ochii ei sunt gri-verzui, genel și pleoapele ei sunt mereu fardate.

Sprâncenele mamei sunt în fiecare zi diferite, pur și simplu și le desenează. Nasul ei este un pic încovoiat, spune că din cauză că a căzut de pe bicicletă în copilărie. Buzele ei sunt mari, dar, la fel, sunt mereu diferite. Mama are foarte multe rujuri, când pleacă de acasă, ea întotdeauna își vopsește buzele. Acasă nu se întâmplă asta întotdeauna.

Dinții mamei sunt drepți și aproape albi. Are un gât lung, lung de tot, la care își pune diferite bijuterii. Este lată în umeri, dar lui tata îi place. Mâinile mamei sunt frumoase, unghiile sunt mereu colorate. Ea merge destul de des la o tanti care îi schimbă unghiile vechi cu altele noi.

La mine, ca și la mama, oasele sunt late, din cauza asta avem funduri mari. Ea așa îmi spune.

Are picioare drepte, nu și le-a rupt niciodată, nu ca tata. Eu cred că ea ar fi putut deveni un model. Dar e scundă, și de aceea nu a fost posibil.

P.S. Tata, văzând ce am scris a râs cu lacrimi, și m-a rugat să nu-l descriu și pe el”.

Sursa

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

M-am-măritat-cu-Octavian-la-24-de-ani.-După-nuntă-eram-la-o-masă-în-famile-și-soacra-mea-se-uita-tare-insistent-la-mine.-Doamne-ce-mi-a-făcut.

M-am măritat cu Octavian la 24 de ani. După nuntă, eram la o masă în famile și soacra mea se uita tare insistent la mine. Doamne, ce mi-a făcut. Au urmat zile de chin, așa o pacoste de femeie… Până într-o zi când am pus la cale un plan.” De necrezut ce lecție i-a dat SOACREI și ce s-a întâmplat după aproape 20 de ani

M-am măritat la 24 de ani și căsnicia mea s-a învârtit în jurul soacrei mele, din ...