Tragedie-aviatica-–-În-tragedia-aviatică-a-murit-moștenitoarea-companiei-aeriene-și-prietenele-ei.-Se-întorceau-din-Dubai-de-la-petrecerea-burlăcițelor

Tragedie aviatica – a murit moștenitoarea companiei aeriene și prietenele ei. Se întorceau din Dubai, de la petrecerea burlăcițelor

Publicitate

În tragedia aviatică , a murit moștenitoarea companiei aeriene și prietenele ei. Se întorceau din Dubai, de la petrecerea burlăcițelor

Publicitate

Unsprezece persoane au fost ucise duminică în urma prăbuşirii în sud-vestul Iranului a unui avion privat turcesc care zbura de la Sharjah, Emiratele Arabe Unite, la Istanbul, a anunţat un purtător de cuvânt al aviaţiei civile iraniene, citat de ISNA, relatează Reuters.

UPDATE 20:30: În avionul privat turcesc Challenger 604, prăbuşit în Iran, care aparţinea companiei Başaran Holding, se afla şi Mina Başaran, moştenitoarea firmei, care se întoarcea de la Dubai unde şi-a ţinut petrecerea burlăciţelor.Mina Başaran urma să se mărite şi a mers în Dubai cu prietenele, unde au petrecut la un concert al artistei Rita Ora.

Publicitate

1DD0EF8B-6EB7-4696-9FDA-0D09CDEC8DC4

Aparatul s-a prăbuşit într-o zonă de munte şi a luat foc. Nu a existat niciun supraviețuitor!

„Putem confirma că un avion privat turcesc.. care traversa spaţiul nostru aerian a dispărut de pe radar şi s-a prăbuşit în apropiere de Shahr-e Kord”, a declarat Reza Jafarzadeh la televiziunea publică.

Iniţial, oficialitatea iraniană nu a putut oferi informaţii în legătură cu numărul de persoane aflate la bordul aeronavei.

Potrivit televiziunii de stat iraniene, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă a declarat că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă şi a luat foc.

Ce s-a prăbuşit în Antarctica? Obiectul MISTERIOS descoperit prin Google Earth

Un utilizator de Google Earth a descoperit în Antarctica un obiect misterios şi urma lăsată de acesta prin zăpadă. Imaginea, publicată pe o reţea de socializare, s-a viralizat. S-au găsit imediat mulţi oameni care să susţină că este vorba despre o navă extraterestră care s-a prăbuşit sau a aterizat de urgenţă pe South Georgia Island.

Publicitate

Ştirea a fost preluată şi de popularul canal SecureTeam10 de pe YouTube, care este specializat pe incidente OZN. Potrivit acestora, obiectul misterios are formă de ţigară.

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...