Ultimele-imagini-cu-Israela-Vodozov-in-VIATA-„Nici-copiii-nici-nepoatele-nu-le-primesc-la-mine”

Ultimele imagini cu Israela Vodozov in VIATA „Nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine”

Publicitate

Israela se izolase de tot în ultima perioadă a vieţii sale şi nu mai primea pe nimeni în locuinţa ei, nici măcar pe rudele de sânge de care îi era foarte dor. Boala a schimbat-o şi a făcut-o să nu mai vrea să dea ochii cu nimeni.

Publicitate

Israela a murit singură şi mulţi au spus că a fost abandonată. În realitate, ea s-a izolat voit de toţi cei dragi, parcă ferindu-i să o vadă cum suferă. Femeia suferea de astm şi nu putea nici măcar să meargă mai mult de 30 de paşi, după cum a recunoscut în ultima sa apariţie.

”Simţeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK”, declara, la momentul respectiv, Israela.

Publicitate

În data de 9 martie, avocata sa şi echipele de intervenţie chemate la faţa locului au găsit-o pe Israela fără suflare, în baia locuinţei. Aceasta era întinsă pe gresie, iar trupul ei prezenta urmele unei morţi care a survenit cu ceva zile mai înainte. În apariţiile din ultimul an, însă, Israela vorbise de sinucidere, dar avocata sa a spus că era o femeie puternică şi că exclude această variantă.

POZA1POZA2

Ultima aparitie TV a Istraelei Vodovoz:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...