Un celebru doctor da cartile pe fata! Totul este otrava! Doza face diferenta!

Publicitate

Problemele apar cand lipsa vointei personale sau presiunea societatii sau pur si simplu stresul in care traim, ne impiedica sa ramanem sanatosi.

Publicitate

Cuvantul genetic nu mi se pare infricosator. Daca va uitati la banana de acum mii de ani, nu arata ca cea de astazi, a fost modificata genetic. Altoirea este un procedeu de modificare genetica. Graul pe care il mancam azi este modificat genetic. Porumbul, la fel! Foarte multa lume se informeaza de pe internet. E suficient sa scrii cuvantul verde sau sanatos, sau natural si intri pe tot felul de pagini si citesti tot felul de lucruri, care mai de care mai incredibile! Asa se face informarea azi….

Eu, de pilda, vreau sa citesc articole semnate. Cu nume si prenume. Cu specializare langa nume. Da, atunci e credibil. Dar tu… esti inginer sau artist si vorbesti despre vindecare si vaccin, altul e mai stiu eu ce si isi da cu pararea despre diete… Nu e firesc asa! Noi suntem chimie, mancam chimie… Cum a spus Paracelsus acum 600 de ani: „Totul este otrava, nu exista nimic neotravitor. Doza face insa ca otrava sa aiba efect”. Totul in jurul nostru e chimie, doar doza face diferenta, spune doctorul Simona Tivadar intr-un interviu pentru Life.ro.

Publicitate

Exista suplimente foarte multe facute doar din extracte de plante, sau cel putin asa pretind producatorii, pe care oamenii le inghit cu gandul ca, chiar daca nu face bine, nu poate face rau, ceea ce e gresit. Daca iei patlagina (care are rol de expectorant) in exces, vei tusi pana o sa-ti sara ochii din cap, logic. Sanatatea si nemurirea nu exista deocamdata sub forma de pastile eco. Ceea ce poate un om rational sa faca e sa aiba o existenta echilibrata, sa manance de toate, sa bea cu masura, sa faca miscare zilnic si sa fie ceva mai vesel.

Publicitate

Citeste mai mult aici

Publicitate
x

Check Also

A-suferit-enorm-după-divorț-dar-acum-a-lăsat-totul-în-urmă-Maria-Constantin-a-făcut-anunțul-chiar-de-ziua-ei

A suferit enorm după divorț, dar acum a lăsat totul în urmă! Maria Constantin a făcut anunțul chiar de ziua ei: „O nouă poveste începe cu…”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista a ...