VESTE-TRISTĂ-BIVOLARU-A-MURIT-ÎN-URMA-UNUI-ACCIDENT-RUTIER-“A-DECEDAT-LA-SPITAL…“

VESTE TRISTĂ! BIVOLARU A MURIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER: “A DECEDAT LA SPITAL…“

Publicitate

VESTE TRISTĂ! BIVOLARU A MURIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER: “A DECEDAT LA SPITAL…“

Un fotbalist, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident rutier produs în județul Gorj. Familia tânărului este devastată de durere.  Nicolae Bivolaru era fundaș central la AS Știința Godinești și era foarte iubit de prieteni, conform observator.tv.

Publicitate

Pretenii tânărului au afirmat că acesta nu obișnuia să consume băuturi alcoolice și nici să conducă cu viteză, dar, într-o clipă de neatenție a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard.

Un fotbalist, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident rutier produs în județul Gorj. Familia tânărului este devastată de durere.  Nicolae Bivolaru era fundaș central la AS Știința Godinești și era foarte iubit de prieteni, conform observator.tv.

Publicitate

Pretenii tânărului au afirmat că acesta nu obișnuia să consume băuturi alcoolice și nici să conducă cu viteză, dar, într-o clipă de neatenție a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard.TELENOVELA SEXOASA DE LA URLAȚI + „TERMOPAN” + „SĂGEATĂ” BUNESA, DAUNĂ TOTALĂ ÎN CRUCEA NOPȚII: LUATĂ CU SALVAREA DUPĂ CE MARIUS NICULAE A FĂCUT-O KO ÎN FAȚA BLOCULUI

Of, Doamne, cat de DUREROS! Ce a facut-o sa CEDEZE pe Oana Roman. Fiica lui Petre Roman, anunt TRIST pe Facebook: „Mi-am înghiţit lacrimile, am încasat cu demnitate şi am plecat”

marcel-toader-in-razboi-cu-oana-roman-l-a-batut-pe-sotul-ei-in-fata-hotelului
Oana Roman vorbeşte, pentru prima oară despre dramă pe care o trăieşte de ani de zile din cauza greutăţii sale. Vedeta încă este deranjată de glumele proaste pe care unii oameni le fac la adresa ei. Drept urmare, şi-a aşternut toate gândurile într-un lung status pe Facebook.

„S-a tot vorbit în ultima vreme despre violența domestică, despre violența fizică ce poate duce la crimă! Prea puţin se vorbește despre violența verbală, uneori la fel de cumplită ca şi cea fizică! Se vorbește prea puțin despre cuvintele grele, despre umilința şi teroarea prin cuvinte la care sunt supuși unii oameni, acasă, pe stradă sau chiar la serviciu.

Suntem o țară în care se vorbește urât, se înjură mult şi extrem de frecvent. Se agresează verbal oamenii! Cuvintele dor uneori la fel de mult ca bătaia fizică! Cuvintele lovesc cu putere şi omoară suflete! Cuvintele grele lasă răni adânci! Răni care nu se văd, dar care sunt aproape imposibil de vindecat! Sunt mai periculoase decât bătaia, deoarece nu se văd!

Am avut şi eu parte de astfel de răni şi de oameni care m-au lovit crunt cu vorbele. Public am fost târâtă în noroi ani de zile cu vorbe greu de reprodus şi greu de digerat pentru oricine! M-au călcat în picioare ani în şir peste tot ! Au urlat ziarele, online-ul şi televiziunile! Şi eu am tăcut şi am înghițit!

Cel mai rău însă m-au durut vorbele oamenilor la care țineam şi pe care îi respectăm. Am avut parte de un astfel de moment. Stăteam acolo şi ascultam şi nu reușeam să înţeleg! Am plecat bezmetică şi amețită! A câta oară m-am întrebat de ce? Ce transmit eu astfel încât unii oameni să-şi permită să mă trateze astfel? Ce aparență de vulnerabilitate transmit? De ce totul pare perfect ca apoi totul să se transforme în ceva atât de dureros?

Şi nu mă refer aici la relația cu soţul meu sau cu vreun membru al familiei! Am înţeles apoi că am rămas printre puținii reprezentați ai unei lumi vechi! O lume cu reguli învechite în care contează altceva decât ce primează astăzi. Ultimul episod m-a afectat, dar l-am luat ca atare.

Publicitate

Mi-am înghițit lacrimile, am încasat cu demnitate și am plecat cu capul sus! Nu sunt dispusă să-mi pierd oanorea pentru nimic! Şi nici nu pot obliga pe nimeni să înţeleagă asta! Fiecare e liber să trăiască aşa cum dorește! Dacă sufăr ajuta cu ceva? Rezolvă situația? Nu!”, a scris Oana Roman.

Publicitate
x

Check Also

nsărcinată-a-mers-să-facă-ceea-ce-credea-că-va-fi-o-ecografie-de-rutină.-Când-a-început-să-se-uite-pe-ecran-doctorița-s-a-schimbat-la-față.-S-a-uitat-șocată-la-femeie-și-i-a-spus-cu-glasul-tremurat

Însărcinată, a mers să facă ceea ce credea că va fi o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. S-a uitat șocată la femeie și i-a spus cu glasul tremurat

Însărcinată, a mers la ecografie. Când a văzut ce era pe ecran, doctorița s-a schimbat ...