Zodii-care-se-atrag-Racul-și-Vărsătorul-fac-cuplul-anului-2018-Tu-cu-cine-te-potrivești

Zodii care se atrag: Racul și Vărsătorul fac cuplul anului 2018! Tu cu cine te potrivești?

Publicitate

Astrologia are capacitatea de a uni oamenii, în funcție de semnul lor zodiacal. La tine se potrivește?

Publicitate

Fiecărei zodii îi este atribuită o corespondență clară. Dacă ești în căutarea jumătății sau vrei să verifici niște ipoteze, nu ar strica să afli care este compatibilitea în funcție de zodia ești născut.

Pe primul loc sunt Racul și Vărsătorul: ei fac cuplul anului 2018!
Berbecul se simte atras de Scorpion.
Taurul face casă bună cu Săgetătorul
Gemenii au o slăbiciune pentru Capricorni

Publicitate

Leul se simte atras de Pești
Fecioara trage la Berbec
Balanța caută un Taur
Scorpionul este atras de Gemeni

Săgetătorul se simte mai atras de Rac
Capricornul este atras de Leu
Vărsătorul vrea o Fecioară

Ce spui, la tine se potrivește?

Citeste si: Zodiile protejate de Divinitate până la finalul lunii martie! Ei sunt nativii care au noroc pe toate planurile

Trei nativi au parte de tot ce își doresc până la finalul acestei luni. Ele sunt zodiile protejate de Divinitate în această perioadă și au parte numai de bucurii în viață.

FECIOARĂ: Nativul Fecioară are parte de momente în care își va da seama ce își dorește de la viață. Îngerii păzitori îi vor fi aproape și va reuși să înțeleagă o serie de aspecte despre viață asupra cărora avea serioase dubii. Acest semn zodiacal știe să facă față unor situații dificile, știe să se orienteze bine atunci când e în bucluc, iar cu puțin sprijin divin poate face bine în jur.

BALANȚĂ: Și Balanța are parte de protecție divină în următoarea perioadă. Semnul de aer are parte de surprize plăcute după o perioadă de foc prin care a trecut. Este una dintre zodiile care își va păstra echilibrul și va avea parte doar de armonie în viața ei.LEU: Leul, mai năzdrăvan de fel, va fi protejat și el de Divinitate. Va avea parte de o serie de revelații și nu e exclus să se apropie mai mult de cele sfinte, de spiritualitate.

SĂGETĂTOR: Săgetătorul va fi nevoit să ierte mult în următoarea perioadă. Până la finalul lunii trebuie să facă pace cu cei din jur, să pună accentul pe lucrurile cu adevărat importante pentru sufletul său. Nativul de foc are parte de multe evenimente fericite până pe 31 martie, evenimente din care va ieși mai întărit, mai responsabil, mai bun, mai generos.

Publicitate

Sursa

Publicitate
x

Check Also

Criminalule-derbedeule-Tu-ai-omorat-o”-Rasturnare-de-situatie-SOCANTA-in-cazul-mortii-Istraelei-VODOVOZ

„Criminalule, derbedeule! Tu ai omorat-o!” Rasturnare de situatie SOCANTA in cazul mortii Istraelei VODOVOZ! I se aduc acuzatii GRAVE FOSTULUI SOT

O teorie șocantă dă peste cap ancheta în cazul morții Israelei. Internauții îl acuză pe ...